Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Neschudla už priveľa? Brazílska kráska vystavila kostnaté nohy!

Alessandra Ambrosio aj po druhom pôrode expresne schudla. Jej nohy však začínajú byť príliš kostnaté. Zobraziť galériu (10)
Alessandra Ambrosio aj po druhom pôrode expresne schudla. Jej nohy však začínajú byť príliš kostnaté. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Začína ho preháňať! Hoci Alessandra Ambrosio (31) priviedla na svet už dve ratolesti, na jej krivkách po pôrodoch niet najmenšej stopy. Vďaka osobným trénerom a drastickým diétam sa totiž zakaždým dostala do formy priam v rekordnom čase. Na svojej figúre však drieť neprestáva, vďaka čomu jej nohy pripomínajú tenučké špáradlá.

Mala by zvoľniť tempo! Pre každú modelku sú dlhé a štíhle nohy takpovediac výhrou v lotérií. Nie každej kráske z tejto brandže však príroda nadelila aj pekné kolená. Dôkazom môže byť čerstvý záber Alessandry Ambrosio, ktorá so svojou kolegyňou Candice Swanepoel zavítala do programu Extra s moderátorom Mariom Lopezom. Brazílska manekýnka v krátkom outfite odhalila síce vyšportované, ale príliš tenké a kostnaté nohy.

Alessandra zavítala na nakrúcanie pod holým nebom v uliciach Beverly Hills v miniatúrnej verzii overalu bez rukávov, ktorý končil tesne pod zadkom. Nevyhla sa tak tomu, aby pri chôdzi upriamila pozornosť na každú šľachu a špicaté kolená. Úplne inak pred kamery vyrazila jej blonďavá konkurencia. Candice očarila v bielej kreácií s nohavicami 7/8-ovej dĺžky. Anjelici známeho výrobcu spodnej bielizne však mali spoločné aspoň jedno – na pešej zóne vyvolali značný rozruch a vzbudili obrovský záujem.

Juhoamerická brunetka je aktívnou užívateľkou sociálnych sietí, prostredníctvom nich však fanúšikov informuje najmä o pracovných aktivitách. Zaujímavosťou je, že aj rozhovory v magazínoch sa točia najmä okolo módy. A ako sa zmenil jej štýl, odkedy sa Alessandra stala matkou? „Myslím, že volím viac jednoduchosti, nemôžem o tom príliš rozmýšľať. Takže v šatníku potrebujem viac kúskov, ktoré sa hodia ku všetkému,“ prezradila svoje tajomstvo v interview pre Harper's Bazaar. S jej extra štíhlymi krivkami si síce môže dovoliť obliecť čokoľvek, no chudnúť by už naozaj nemala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu