Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V posteli s britskou kráskou: Takto vyzerá bez mejkapu a bez života!

Kelly Brook ukázala svoju unavenú tvár bez mejkapu. Zobraziť galériu (7)
Kelly Brook ukázala svoju unavenú tvár bez mejkapu. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Smutná a unavená! Hoci Kelly Brook (32) poznáme ako vždy usmiatu dámu so závideniahodnou figúrou, aj ona má svoje slabšie chvíľky. Pozrite, ako občas vyzerá, keď sa ukladá na spánok. Aj odlíčená je stále krásna ako obrázok. Jej výraz tváre však hovorí, že odpočinok potrebuje ako soľ.

Celebrity majú takisto horšie dni! Dôkazom môže byť súkromný záber, o ktorý sa Kelly Brook podelila so svojimi fanúšikmi v sieti Twitter. Tých prostredníctvom mobilného telefónu takpovediac pozvala do svojej postele. Samu seba totiž zvečnila tak, ako ju zvykne vidieť len jej milenec – nenamaľovanú a pripravenú na spánok.

Treba znať, že aj bez mejkapu známa modelka svoju prirodzenú krásu nezaprie. Je preto viac než isté, že vedľa takéhoto anjela sa túži zobúdzať nejeden obdivovateľ. Predvčerom v noci však zrejme čerpala z posledných zásob svojich fyzických síl. Neskrývala totiž únavu v očiach a pri pozeraní do objektívu sa nepokúsila ani len o náznak úsmevu. Za všetkým zrejme stojí návrat z New York a nepríjemný posun časových pásiem. Svedčí o tom jednoduchý, ale výstižný komentár privátnej fotky: „Desinchronizmus.“

Napriek tomu, že Kelly sa sem-tam cíti poriadne vyšťavená, od nepríjemnej udalosti z mája minulého roku sa o seba príkladne stará. „Od potratu sa mi dramaticky zmenil život. Zredukovala som pracovnú záťaž, jem zdravšie a viac cvičím. Nechcem to zanedbávať, kým budem mať deti. Ak by som otehotnela teraz, cítim sa pripravená,“ zdôverila sa v nedávnom rozhovore. Ostáva teda len dúfať, že sa jej sen o materstve čoskoro naplní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu