Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Britská venuša zažiarila na premiére: Nádherná aj s kyprejšími krivkami!

Kelly Brook zažiarila na červenom koberci ako hollywoodska diva. Zobraziť galériu (9)
Kelly Brook zažiarila na červenom koberci ako hollywoodska diva. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Konečne tvary skutočnej ženy! Hoci takmer všetky herečky a modelky dodržiavajú prísny protokol mušej váhy, Kelly Brook (32) si užíva výsady krásnej výnimky. Príroda jej totiž nadelila také proporcie, že sa na britskej pôde stala symbolom ženskosti. A tú dokonale stelesňovala aj na pondelňajšej premiére.

Ohúri aj oblečená! Pod menom anglickej prsane si drvivá väčšina jej fanúšikov predstaví sporo odetú krásku s postavičkou presýpacích hodín. Kelly Brook totiž vo svete šoubiznisu prerazila najmä ako glamour modelka, ktorá prepožičala svoje krivky dlhému radu reklamných kampaní na spodnú bielizeň. Nedávno si však vyskúšala aj herecký chlebík. A svoju prvotinu s názvom Keith Lemon: The Film ani nemohla uviesť lepšie.

Brunetka ozdobila červený koberec na námestí Leicester Squarev v dlhej sivej róbe, ktorá tesne obopínala jej výstavnú figúru. Asymetrické šaty nechali vyniknúť jej plnému dekoltu, ale aj zadočku. Niet sa preto čo čudovať, že Kelly sa pred objektívmi fotografov pretŕčala zo všetkých uhlov.

O tom, že pre obdarenú manekýnku je davová psychóza premiér novinkou, svedčí jej nadšený status, ktorý zverejnila v mikroblogovacej sieti Twitter. „Ó, môj Bože!!! Toľko sa vás zúčastnilo na premiére, ďakujem, ďakujem, ďakujem!!! Ste úžasní,“ napísala bezprostredne po tom, čo skončili oficiality a odštartovala after-párty. Je teda celkom možné, že Kelly na striebornom plátne neuvidíme poslednýkrát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu