Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Britská venuša ohúrila Cannes: Drzý boháč jej ponúkol milión za noc!

Kelly Brook zažiarila na červenom koberci v Cannes. Zobraziť galériu (6)
Kelly Brook zažiarila na červenom koberci v Cannes. (Zdroj: SITA)

CANNES – Neslušný návrh sa opakuje! Kelly Brook (32) už dlhé roky motá svojim fanúšikom hlavu zvodnými fotkami v spodnej bielizni. Ženskými krivkami však dokáže narobiť poriadny rozruch aj na červenom koberci prestížneho filmového festivalu. Za jedinú noc mohla zinkasovať úctyhodný milión eur.

V centre pozornosti ako herecká diva! Takého úspechu sa Kelly Brook dočkala na práve prebiehajúcom kinematografickom podujatí na juhu Francúzska. Hoci pôvodne dorazila „len“ ako ozdoba komika Keitha Lemona, na premietaní snímky You Ain't Seen Nothing Yet ju zaskočila prekvapivá ponuka. Postavičkou v tvare presýpacích hodín uchvátila podnikateľa, ktorý jej za noc ponúkol šek na rovný milión eur.

Scéna ako z filmu – aj tak by sa dala opísať zaujímavá situácia, ktorá vznikla počas oficiálneho fotenia začiatkom týždňa. Obdarená modelka hrdo zástupcom médií pózovala v strieborných šatách na jedno rameno a s vysokým rázporkom. Tesne predtým sa však ocitla v role Demi Moore, ktorej v snímke Neslušný návrh cudzinec ponúkol milión dolárov za to, že s ním strávi noc.

„Len jednu noc! Prosím, jednu noc! Mám peniaze!“ pokrikoval na Kelly neznámy francúzsky podnikateľ, ktorý sa krstným menom pravdepodobne volá Frederic. Podľa očitých svedkov mal okolo tridsiatky a udivenú brunetku sa dokonca pokúsil schmatnúť. Na to však zareagovali ochrankári, ktorí bohatého odvážlivca okamžite odpratali. Kelly si najskôr myslela, že ide o žart, ktorý na ňu narafičil jej kolega Keith Lemon. Keď sa však ukázalo, že ide o reálneho zúfalca, zostala pokojná a nedala na sebe vôbec nič znať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu