Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tesnejšie to už nejde: Bujným poprsím zvádzala v šatách na prasknutie!

Kelly Brook opäť zažiarila v úzkych šatách s kyprým dekoltom. Zobraziť galériu (9)
Kelly Brook opäť zažiarila v úzkych šatách s kyprým dekoltom. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Presnosť vyrátaná na milimetre! V takom štýle sa niesol outfit, s ktorým obdarená Kelly Brook (32) tento týždeň vzbudzovala nemalú pozornosť. Jej postavička v tvare presýpacích hodín a kypré vnady totiž priam dokonale vynikali v tesných šatách. Do očí sa jej tak zrejme pozeral iba málokto.

Opäť neprehliadnuteľná! Ak sa medzi smotánkou objaví britská rodáčka Kelly Brook, o obdivné pohľady zaručene nie je núdza. Ako jedna z mála glamour modeliek sa totiž môže pochváliť prirodzeným poprsím veľkosti XL, úzkym driekom a dlhými štíhlymi nohami. Tomu prispôsobuje aj svoju garderóbu, ktorá milimetrami šetrí v tých správnych partiách.

V ružových šatách obopínajúcich závideniahodné krivky sa Kelly objavila pred londýnskym štúdiom Riverside. Tam zavítala na nakrúcanie programu s názvom Celebrity Juice. Po tom, čo sa objavila vo filme, sa totiž s ponukami práce pre ňu roztrhlo vrece. Len nedávno si odskočila za veľkú mláku na dovolenku, no navštívila popri tom aj kastingového agenta. Jej pendlovanie medzi zámorím a britskými ostrovmi sa tak zrejme už čoskoro stane pravidlom.

O všestrannom talente známej brunetky nedávno básnil komik Leigh Francis, podľa ktorého je stvorená hoci aj na hudobnú kariéru. „S Kelly sme spolu spievali a ona bola taká dobrá, že sme museli jej scény prerábať. Budem k vám úprimný, je skvelá speváčka. Povedali jej, že spieva príliš dobre a požiadali ju, aby to urobila ešte raz, ale amatérsky,“ vysvetlil v rozhovore pre denník Daily Star. Ako sa teda zdá, manekýnka pri rozdávaní kvalít stála v tom správnom rade.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu