Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tá má ale formu! Tesne pred 80-tkou vyzerá takmer na polovicu

Joan Collins by ste skutočný vek zrejme neuhádli. Zobraziť galériu (2)
Joan Collins by ste skutočný vek zrejme neuhádli. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Mladistvým zovňajškom vyráža dych! Aj keď efekt zastavenia času začína byť u celebrít takpovediac samozrejmosťou, ešte stále existujú hviezdy, ktoré v tomto smere dokážu poriadne prekvapiť. Herečka Joan Collins (78) má aj na staré kolená tvár zrelej dámy a postavičku ako lusk.

Pribúdajúce roky na nej nebadať! Hoci Joan Collins vyrastala počas druhej svetovej vojny, na prvý pohľad tak zďaleka nepôsobí. Stačí sa pozrieť na zábery z autogramiády, na ktorej rozdávala podpisy k svojej zbrusu novej knihe The World According to Joan. S objemom vo vlasoch a výrazným líčením by jej vek 78 rokov neuhádol zrejme nikto.

Napriek tomu, že britská hviezda prácu plastického chirurga nezaprie, o svoj imidž sa očividne príkladne stará. V kvetinových šatách totiž predvádzala figúru, s akou sa nemôžu pochváliť ani jej o generácie mladšie kolegyne. Svieži dojem tak zanechávala nielen vďaka dekoltu a pleti bez vrások, ale aj výstavným nohám a útlemu pásu.

Zaujímavosťou je, že po dlhých rokoch v šoubiznise sa Joan plynutím času už príliš nezaoberá. „Neviem, prečo sú ľudia takí posadnutí starnutím,“ nechala sa počuť v nedávnom rozhovore. Sama pritom priznala len jedinú kozmetickú procedúru: „Raz som si nechala urobiť botox na čele a bolelo to ako čert.“ Jej o 32 rokov mladší manžel (piaty v poradí) je však s jej zovňajškom zrejme nanajvýš spokojný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu