Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Takto starne vychytená 80-tka: Tvár vyžehlená, ale nohy scvrknuté a zošúverené!

Nestarnúca Joan Collins sa síce pýši vyhladenou pleťou, no skutočný vek prezrádzajú jej zošúverené nohy v mini. Zobraziť galériu (10)
Nestarnúca Joan Collins sa síce pýši vyhladenou pleťou, no skutočný vek prezrádzajú jej zošúverené nohy v mini. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Plynutie času je neúprosné! Hoci Joan Collins (81) aj na staré kolená bez problémov zatieni o polovicu mladšie kolegyne, na odhaľovanie niektorých partií by mala radšej zabudnúť. Zatiaľ čo jej upravená tvár zanecháva dojem štýlovej mladice, skutočný vek prezrádzajú nohy v krátkej sukni.

Chybička sa našla! Aj keď Joan Collins už dávnejšie prekročila prah okrúhlej osemdesiatky, duchom sa cíti stále neuveriteľne sviežo. Z veľkej časti jej k tomu prispieva ukážková postava a nepochybne tiež drahé omladzujúce kúry. Nie je však táto hollywoodska ikona na minišaty už pristará? Pozrite, čo jej spod nich vykúkalo, keď v taxíku s úsmevom pózovala paparazzom.

Vitálna veteránka má síce energie na rozdávanie, no do spoločnosti väčšinou volí univerzálnu čiernu farbu. Inak tomu nebolo ani tento týždeň, keď si s priateľmi vyhodila z kopýtka v britskej metropole. No zatiaľ čo jej tvár pôsobila o desaťročia mladšie, nohy špatila vráskavá a zošúverená koža. Vizáž nestarnúcej hviezdy tak okamžite zatienili starecké nôžky, ktoré sú v jej veku absolútne prirodzené.

Ak by ste aj vy v dôchodcovskom veku chceli vyzerať podstatne mladšie, mali by ste sa podľa Joan vyhýbať škodlivému UV žiareniu. „Vždy som používala krémy s ochranným faktorom. Chránila som svoju tvár pred škodlivými lúčmi už od svojej dvadsiatky. Mali by ste ma vidieť, keď sa ráno zobudím. Moja tvár je biela ako plachta,“ podelila sa tmavovláska o jedno zo svojich tajomstiev krásy. O úplnej prirodzenosti však v jej prípade nemôže byť ani reči.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu