Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zachovalá 80-tka ohúrila v mini: Ups, ale čo to presvitá cez silonky?!

Joan Collins v krátkej sukni predviedla zošúverenú kožu, ktorá potvrdila jej skutočný vek. Zobraziť galériu (6)
Joan Collins v krátkej sukni predviedla zošúverenú kožu, ktorá potvrdila jej skutočný vek. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Čas sa zastaviť naozaj nedá! Hoci Joan Collins pred pár mesiacmi už oslávila okrúhle osemdesiate narodeniny, svojou vizážou medzi londýnskou smotánkou stále vyráža dych. Okrem tváre upravenej plastickými chirurgami si totiž udržiava aj postavičku ako lusk. Krátka sukňa však odhalila, že herečka už dávno nie je taká mladá, akou sa cíti.

Úchvatná v každom detaile? Ako sa to vezme! Britská veteránka Joan Collins by v spojitosti so svojím mladistvým zovňajškom zásahy plastických chirurgov popierala naozaj márne. Napriek tomu si však na domácej pôde pestuje povesť šarmantnej dámy, ktorá boj s vekom zvláda veľmi úspešne. Tento týždeň si vyrazila do spoločnosti so zákonnou polovičkou a opäť patrila k ostro sledovaným celebritám. V krátkej sukni však jej nohy už zďaleka nemajú takú formu ako pred desaťročiami.

Známa herečka, autorka kníh a žurnalistka včera večer prijala pozvanie do istého privátneho klubu, do ktorého smú vstúpiť iba jeho členovia. Joanu sprevádzal 48-ročný manžel Percy Gibson a tesne pred odchodom privolal veľký taxík. Paparazzi tak dvojicu zachytili aj v interiéri vozidla, kde si tmavovláska prekrížila nohy. Tie má síce stále štíhle ako laň, no na stehne sa jej vytvorila nevábna kožná ryha. V jej veku nejde o nič nezvyčajné, vylúčené však nie je ani to, že takúto pamiatku zanechala liposukcia. Dĺžku sukne by preto Joan mala nabudúce radšej zvážiť.

Vitálna dôchodkyňa sa dnes okrem iného živí aj tým, že rozdáva rady, ako svoju tvár udržať sviežu čo najdlhšie. A aký je jej názor na výdobytky modernej kozmetiky? „Nikdy nejdem do postele bez toho, aby som odstránila mejkap a naniesla si nočný krém. Toto robím už 400 rokov!“ zažartovala si v dávnejšom rozhovore. Známe injekcie však vytrvalo odmieta: „Botox je jed, ktorého dlhodobé vedľajšie účinky ešte ani nie sú známe. Videla som dobré aj úplne otrasné faceliftingy, ale plastika v dvadsiatke je veľmi smutná a nebezpečná.“ Ktovie, čo všetko z uvedeného podstúpila aj samotná hviezda.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu