Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Božská päťdesiatnička na premiére: Postava tínedžerky a porcelánová pleť!

Michelle Pfeiffer na premiére zatienila aj výrazne mladšie kolegyne. Zobraziť galériu (9)
Michelle Pfeiffer na premiére zatienila aj výrazne mladšie kolegyne. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Zatienila o generácie mladšie! Hoci Michelle Pfeiffer (54) má časy najväčšej slávy zrejme za sebou, vo svete kinematografie posledné slovo ešte nepovedala. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery z londýnskej premiéry. Mladistvým zovňajškom fanúšikom vyrážala dych ako kedysi – štíhla a neuveriteľne svieža.

Nestarnúca diva! Aj takýmito prívlastkami médiá počastovali Michelle Pfeiffer, ktorá zavítala na Britské ostrovy, aby spolu so svojimi hereckými kolegami uviedla do tamojších kín fantasy komédiu Temné tiene. Napriek tomu, že hlavných úloh sa zhostili iné hviezdy, na červenom koberci zažiarila práve šarmantná plavovláska.

Napriek tomu, že Michelle patrí medzi zrelé dámy, na krivkách či tvári jej skutočný vek nebadať. V jednoduchých kokteilových šatách bez ramienok vynikla jej postavička ako lusk. S vypnutou pleťou a minimom vrások zatienila aj hlavnú hrdinku Evu Green, ktorej gotický imidž celkom nevyšiel. Účes jej kazili vyrastajúce nezafarbené vlasy a v kombinácii s príliš tmavým outfitom i líčením pôsobila bledo ako stena. Rozkošne vyznela aspoň sladká 15-tka Chloë Moretz, tá sa však s Michelle nemohla porovnávať ani náhodou.

Aj keď hollywoodska stálica na prvý pohľad vyzerá ako distingvovaná dáma, v súkromí miluje mužské práce, konkrétne tesárčinu. „Rada staviam veci. Znovu som navrhla a prestavala celú fasádu krbu. Idem do stavbárskych potrieb a pýtam sa tých chlapíkov, ako na to. Pozerajú sa na mňa, ako keby som mala tri hlavy. Na Vianoce a narodeniny dostávam náradie,“ pochválila sa v nedávnom rozhovore, ktoré vyjde v júnovom čísle magazínu Empire. K tak krehkej žene by remeselnú záľubu netipoval zrejme nik.

Tip: Pozrite si Michelle Pfeiffer vo filme. Nájdete ju na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu