Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Neuveriteľné: Toto čudo že je sexica Gunčíková?!

Gabika Gunčíková zrejme nemala svoj deň (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Gabika Gunčíková zrejme nemala svoj deň (vpravo).

PRAHA - Nádherná osemnástka? Nie vždy to platí. Návštevníci istého večierka sa mohli presvedčiť, že ani Gabriela Gunčíková (18) označovaná ako sexbomba nevyzerá vždy len úžasne. Pri pohľade na tieto zábery by ste ju zrejme nespoznali.

Hádanka! Ak náhodou niekto nevedel, že na spomínanom podujatí bude vystupovať práve Gabriela Gunčíková, asi si dlho lámal hlavu nad tým, kto sa postavil na pódium. Plavovlasú fešandu, ako si ju pamätáme zo SuperStar, prezrádzal možno akurát tak hlas. Výzorom totiž pripomínala skôr staršiu generáciu. Akoby išlo o interpretku z programu Repete.

Gabika prišla na miesto konania bez mejkapu. Stylistka ju na vystúpenie pripravovala priamo na mieste. Výsledný efekt však nebol práve najšťastnejší. Kým pred úpravou blondínka vyzerala na svoj mladý vek, po nalíčení a prezlečení sa akoby z nej bola iná žena. Na všetkých záberoch z pódia pôsobí výrazne staršie.

Ktovie, možno by stačilo, aby organizátori znížili pódium a fotografi mohli robiť svoju prácu z lepšieho uhla. Isté však je, že tieto fotografie si Gabika do svojho albumu určite nedá.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu