Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Gunčíková sa opičí po Judínyovej: Ktorá je viac sexi?

Gabriela Gunčíková sa ukázala v tej istej róbe ako Erika Judínyová pred rokom. Zobraziť galériu (9)
Gabriela Gunčíková sa ukázala v tej istej róbe ako Erika Judínyová pred rokom. (Zdroj: Foto: Jirášek, Forza)

TÁBOR – Český spevák Karel Gott už odštartoval jesenné turné, na ktorom ho sprevádza viacero umelcov. Napríklad aj Gabriela Gunčíková známa z Česko Slovenskej SuperStar. Tá sa na premiérové vystúpenie nahodila do zvodného outfitu odhaľujúceho podstatnú časť jej tela. V súvislosti s provokatívnou čipkovanou róbou treba podotknúť, že sa blondínka zrejme nechala inšpirovať tvárou markizáckej Smotánky Erikou Judínyovou. Tá sa totiž v identickom modeli ukázala už pred rokom. Ktorej z dám to sekne viac?

V znamení extravagancie! Strieborná finalistka Česko Slovenskej SuperStar Gabriela Gunčíková má momentálne plné ruky práce. Spolu s niekoľkonásobným Zlatým slávikom Karlom Gottom totiž absolvuje jesenné turné po celej republike. Premiérové vystúpenie sa konalo v meste Tábor. Keďže išlo o prvé podujatie koncertnej šnúry, blondínka nechcela nechať nič na náhodu. Na imidži si preto dala záležať - obliekla sa do atraktívneho modelu. Ten na pódiu decentne odhaľoval jej krivky.

V súvislosti s čipkovaným outfitom čiernej farby ale treba podotknúť, že v našich zemepisných šírkach nejde o žiadnu novinku. Presne v tej istej róbe sme totiž už pred rokom mohli vidieť moderátorku markizáckej Smotánky Eriku Judínyovú. Tá sa v ňom v role modelky ukázala na móle počas prehliadky plesových rób. Finalistka SuperStar sa teda ňou zrejme nechala inšpirovať. Čo poviete, ktorej to viacej pristane? 

Takto vyzerala v róbe Gabriela Gunčíková.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerala v róbe Gabriela Gunčíková.  (Zdroj: Foto: Jirásek)

 

Erika Judínyová v tom istom outfite.
Zobraziť galériu (9)
Erika Judínyová v tom istom outfite.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu