Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Gunčíková obeťou úchyla: Vytasil HO počas vystúpenia!

Gabriela Gunčíková sa ocitla v trápnej situácii. Zobraziť galériu (5)
Gabriela Gunčíková sa ocitla v trápnej situácii.

PRAHA – V rozpakoch! Speváčka Gabriela Gunčíková (18) na svoje nedávne vystúpenie len tak ľahko nezabudne. Vulgárnym spôsobom jej ho totiž okorenil mladý exhibicionista. Kým blondínka spievala romantickú baladu, odvážlivec pobehoval po pódiu a ukazoval nahé prirodzenie.

Gabriela Gunčíková sa do povedomia ľudí dostala počas účinkovania v súťaži Česko Slovenská SuperStar, kde obsadila druhú priečku. Talentovanú speváčku si od tej chvíle mnohí organizátori pozývajú na spoločenské akcie ako hosťa. Naposledy sa predviedla v priestoroch známej pražskej kaviarne, kde zažila poriadny šok.

Počas vystúpenia sa k nej nečakane pridal neznámy mladík. Interpretka ho tolerovala a brala s rezervou. Nechcela kaziť zážitok z vystúpenia. No keď muž skončil s poskakovaním po pódiu, rozhodol sa pritvrdiť.  Na mladú speváčku vytasil prirodzenie.

Hoci Gabrielu strážili tvrdí chlapi, počas incidentu nijako nezakročili. Exhibicionista si tak mohol svojich päť minút slávy užívať aj naďalej. „Všimla som si ho až po chvíli. Ochranka bohužiaľ zaspala. Dúfam, že sa chlapec zviditeľnil a má z toho radosť,“ povedala nám k tomu Gunčíková.  

Z nepríjemnej situácie, v ktorej sa nevedomky ocitla, si ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak, zabáva sa na tom. „Pripadalo mi to smiešne. Povedala som, že ho budem brávať všade so sebou ako tanečníka - blázna,“ uzavrela so smiechom Gabriela.

VIDEO: Neznámy mladík sa počas vystúpenia Gabriely Gunčíkovej odviazal. Vytasil na ňu svoj penis.

Gabriela Gunčíková a striptér

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu