Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Páni pozor: Známej kráske stroskotal vzťah. Táto kočka je opäť sama!

Gabriela Gunčíková Zobraziť galériu (5)
Gabriela Gunčíková

Praha - Máme tu ďalší rozchod v česko-slovenskom šoubiznise. Strieborná superstaristka Gabriela Gunčíková (22) sa po roku randenia rozišla so svojím priateľom - českým raperom Markom Revoltom. K stroskotaniu vzťahu zrejme viedlo časté odlúčenie zaľúbencov. Sympatická blondínka totiž momentálne hviezdi za veľkou mlákou, kde zbiera jeden úspech za druhým a naplno sa venuje svojej úspešnej kariére.

Gabriela Gunčíková je dobre známa nielen českým, ale aj slovenským divákom z megaprojektu Česko Slovensko hľadá Superstar. Po zviditeľnení sa dostala závratnou rýchlosťou medzi žiadané celebrity československého šoubiznisu.

Najväčší úspech talentovanej blondínky však nasledoval až po tom, čo sa uchytila za veľkou mlákou. Tam sa vďaka svojmu výnimočnému hlasu stala sólovou speváčkou americkej rockovej kapely.

Hýbať sa vo svete šoubiznisu ale vôbec nie je jednoduché a vysnívanej hviezdnej kariére je často potrebné obetovať aj súkromný život. Svoje o tom vie už aj Gabriela, ktorá tvorila pár s českým raperom Markom Revoltom.

Ich veľká láska totiž stroskotala a dvojica sa po viac ako ročnom vzťahu nakoniec rozišla. Nečakaný rozchod zaľúbencov potvrdila pre portál bleskove.cz aj samotná speváčka: „Áno je to pravda, ale viac sa k tomu nechcem vyjadrovať. Ide o moje súkromie a to som si vždy chránila.”

Prečítajte si: Česko posiela na Eurovíziu superstaristku Gunčíkovú. Podarí sa jej postúpiť s touto skladbou?

Gabriela Gunčíková a Mark Revolt sa rozišli.
Zobraziť galériu (5)
Gabriela Gunčíková a Mark Revolt sa rozišli.  (Zdroj: Facebook G.G.)

Viac o téme: Gabriela Gunčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu