Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dcéra Willa Smitha: Má len 11, no už je z nej oslnivá mladá dáma!

Willow Smith detskú hviezdu zďaleka nepripomína. Zobraziť galériu (7)
Willow Smith detskú hviezdu zďaleka nepripomína. (Zdroj: SITA)

WASHINGTON – Nedospieva akosi prirýchlo? Zdá sa, že v prípade dcéry herca Willa Smitha (43) jablko nepadlo ďaleko od stromu. Malá Willow Smith totiž prekypuje talentom a v šoubiznise je ako doma. Detský svet sa jej však viac netýka. Na červenom koberci zažiarila ako štýlová mladá diva!

Medzi smotánkou na vysokej úrovni! Hoci má jedenásťročná speváčka právo na veselé outfity od výmyslu sveta, uplynulý víkend prekvapila ako vyspelá slečna. Kedysi síce bola označovaná za detskú módnu katastrofu, dnes však v otázkach vkusu dozrieva závratným tempom. Namiesto dievčenských motívov sršala eleganciou od hlavy po päty!

Dlhá žltá róba previazaná v páse, minimum mejkapu a číro uhladené do jemného účesu – s takýmto stylingom Willow ohúrila v hlavnom meste Spojených štátov. Čokoládovej školáčke sa totiž dostalo nemalej pocty. V rámci udeľovania cien BET Honors sa blysla na javisku po boku hviezd zvučných mien. Medzi nimi nechýbala Queen Latifah či samotná prvá dáma Michelle Obama.

Napriek tomu, že Willow na slávnostný večer zavítala v sprievode otca, ten zostal poslušne v úzadí. Svojej ratolesti tak doprial všetok lesk a noblesu, pričom jeho očakávania určite nesklamala. Smithovo dievčatko ako umelkyňu už teraz prirovnávajú k starším kolegyniam typu Rihanna či Nicki Minaj. A je viac než pravdepodobné, že najväčšia sláva ju stále ešte len čaká...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu