Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bezdomovec tancom ohúril Ameriku: Desivé pohyby tela proti prírode!

Mladý Američan zvaný Turf predviedol pohyby, aké sa často nevidia. Zobraziť galériu (3)
Mladý Američan zvaný Turf predviedol pohyby, aké sa často nevidia. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Nevídaný zjav! Aj tak by sa dal opísať mladý tanečník prezývaný Turf (21), ktorý krajanom za veľkou mlákou nedávno vyrazil dych. Pozbieral totiž odvahu a z ulice si to namieril do talentovej šou, aby predviedol svojské tanečné umenie. Z jeho vykrúcania končatín však mnohým doslova behal mráz po chrbte.

Zákony prírody preňho neplatia! Aspoň tak vyznieva vystúpenie čokoládového mladíka, ktorý dva roky života strávil ako bezdomovec. Tento týždeň však prišla jeho veľká chvíľa, keď šokoval nielen divákov, ale aj samotnú porotu súťaže Amerika má talent. S útlou figúrou totiž predvádzal pohyby, aké sa už na prvý pohľad vymykajú z medzí ľudskej logiky.

Turf svoje tanečné číslo odštartoval niečím, čo sa nápadne podobalo na legendárnu Mesačnú chôdzu Kráľa popu Michaela Jacksona. Červenovlasý chlapec sa však doslova vznášal na špičkách prstov a pôsobil dojmom, že úplne odignoroval gravitáciu. Po nečakanom zvrtnutí tela vzápätí prišlo finále, v ktorom si vykrúcal nielen ruku do opačnej strany. A hoci aj samotný moderátor šou zo seba vydal súcitné „Aaaaaau!“, k žiadnym zraneniam, pochopiteľne, nedošlo.

Porotcovia nešetrili chválou a na rovinu mu jeden z nich povedal, že je skutočne originálny. Ďalší však zahral aj na citlivú strunu hadieho muža a podporil v ňom pocit výnimočnosti: „Toto je ten okamih. Cítiš zmenu, však?“ Na to Turf zareagoval slzami a trasľavým hlasom sa prihováral detským tanečníkom, aby sa nevzdávali. Ako ďaleko to však v súťaži dotiahne, ukáže až čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu