Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Škandál: 13-ročná dcéra Willa Smitha v posteli s frajerom - zasahuje sociálka!

Len 13-ročná Willow Smith leží na posteli s polonahým frajerom Zobraziť galériu (8)
Len 13-ročná Willow Smith leží na posteli s polonahým frajerom (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES - Poriadne im zavarila! Nie je nijakým tajomstvom, že rodičia Will (45) a Jada (42) Smithovci v rámci výchovy doprajú svojim ratolestiam obrovskú dávku slobody. Trinásťročná dcéra Willow sa im však nedávno postarala o nemalý škandál. Na webe sa totiž pochválila fotkou, na ktorej leží v jednej posteli s frajerom. Okamžite tak vzbudila pozornosť miestnych úradov.

Vyšetruje ich sociálka! To, čo Willow Smith ešte pred pár dňami považovala za nevinný záber, dnes zamestnáva pracovníkov úradu na ochranu detí. Reč je o čiernobielej fotke, na ktorej čokoládová tínedžerka leží na posteli a za ňou sedí 20-ročný priateľ Moises Arias. Ten je ale do pol pása vyzlečený, a preto tento príspevok na sociálnej sieti okamžite vyvolal obrovský rozruch. Do hry už vstúpil losangelský Úrad sociálnych vecí a rodiny, ktorý bude prominentnú rodinu vyšetrovať dlhší čas.

„Sociálni pracovníci budú takisto hovoriť zvlášť s Willow a chcú, aby si s ňou pohovoril aj mladý muž na fotke. Nebude to len jedna či dve návštevy rodiny – má to byť skôr otvorené vyšetrovanie v dĺžke trvania minimálne mesiac,“ nechal sa počuť zdroj z pozadia prípadu pre portál Radar Online. Ten ďalej uviedol, že obaja herci výborne spolupracujú a chcú, aby sa celá kauza uzavrela čo najskôr.

K celej záležitosti sa pred pár dňami vyjadrila aj matka Jada, podľa ktorej sa neudialo nič nezákonné ani odsúdeniahodné. Keď sa jej paparazzi na predmetnú fotku opýtali, okamžite na nich slovne zaútočila: „Celá vec sa má takto: Na tom obrázku ani na tej situácii nie je nič sexuálne. Len vy na to hádžete svoj odpad a správate sa ako pedofili v utajení, to vôbec nie je v pohode.“ Otázne ale je, aký vplyv môže mať na Willowinu výchovu to, že už na základnej škole randí s o sedem rokov starším chlapcom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu