Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Judínyová prekvapuje: Zmena po 10 rokoch!

Erika Judínyová nechýbala ani na minuloročnom Plese v opere. Zobraziť galériu (6)
Erika Judínyová nechýbala ani na minuloročnom Plese v opere.

BRATISLAVA – Nečakané! Napriek tomu, že moderátorka markizáckej Smotánky Erika Judínyová vždy prináša reportáže z nablýskaných udalostí, na jednej z tých najhonosnejších bude chýbať. Ako sme zistili, po desiatich rokoch ju prvýkrát neuvidíme na Plese v opere. Prečo sa podujatia nezúčastní?!

Už dnes večer sa v historickej budove Slovenského národného divadla koná Ples v opere. Dvanásty ročník akcie si už tradične nenechá ujsť množstvo známych tvárí nášho šoubiznisu. So železnou pravidelnosťou z neho prinášala informácie prostredníctvom svojej relácie Smotánka aj Erika Judínyová. Tentokrát ju však na podujatí určite neuvidíme.

Podľa našich informácií bude totiž priame vstupy z historickej budovy SND zabezpečovať jej kolegyňa Marianna Ďurianová. „Vedela som o tom už dávno. Keďže Smotánka opäť štartuje až začiatkom februára, je logické, že sa budú reportáže z Plesu v opere vysielať v rámci spravodajského bloku,“ povedala nám Judínyová, ktorá v minulosti pred bratislavskou operou mrzla v ľahučkých šatách, len aby divákom sprostredkovala atmosféru podujatia.

Zistili sme však, že hoci pracovné dôvody na návštevu prestížnej akcie tento rok nemá, organizátori ju pozvali, aby sa prišla zabaviť aspoň súkromne. Erika však bola nútená túto ponuku odmietnuť. „Vzhľadom na to, že mám v tomto období voľno, už dávnejšie som si naplánovala dovolenku. Tá sa bohužiaľ prekrýva s termínom Plesu,“ vysvetlila nám Judínyová.

Erika sa Plesu v opere zúčastnila desať rokov po sebe. Prvé dva ročníky absolvovala ešte ako tvár verejnoprávnej televízie, ďalších osem ako moderátorka markizáckej Smotánky.

 

Tip: Pozrite si Smotánku! Čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu