Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Judínyová ako herečka: Sexuálne radovánky, vražda!

Erika Judínyová je sexi za každých okolností. Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová je sexi za každých okolností.

BRATISLAVA – Netradičná úloha! Už dnes večer sa televízni diváci budú môcť presvedčiť o hereckých kvalitách moderátorky Eriky Judínyovej. Plavovláska sa totiž objaví v markizáckom seriáli Mesto tieňov 2, v ktorom sa bude vyšetrovať skutočne pikantný prípad.

Erika Judínyová sa v kriminálke predvedie v úlohe recepčnej istej obchodnej spoločnosti. Priestor na obraze dostane vo chvíli, keď vyšetrovatelia riešia kurióznu vraždu. Jej obeť totiž zahynula pri sexuálnych radovánkach. Všetky stopy pri hľadaní podozrivého smerujú do sídla firmy, kde plavovláska pracuje.

Judínyová si podľa vlastných slov nakrúcanie užívala. „Nemala som ani trému, len som sa musela naučiť texty,“ poznamenala moderátorka markizáckej Smotánky, ktorá je pred kamerami stále dokonale upravená. K Erike už neodmysliteľne patria tiež sexi outfity.

Svojej povesti zostala verná aj počas účinkovania v kriminálke. Vyšetrovateľov v podaní Mariána Mitaša a Pavla Višňovského totiž vítala nahodená v tope s hlbokým výstrihom. „Kostymérky pre mňa pripravili viacero možností. Túto blúzku som vybrala spolu s mojím stylistom,” prezradila nám Erika.

Chcete vedieť, či je Judínyová nejakým spôsobom zapletená do brutálnej vraždy? Nenechajte si ujsť dnešnú časť seriálu Mesto tieňov 2 už dnes večer na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu