Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Judínyovú vyoblieval Oklamčák: Prekvapila ho obrovskými vajíčkami!

Jozef Oklamčák vyoblieval svoju dlhoročnú kamarátku Eriku Judínyovú. Zobraziť galériu (10)
Jozef Oklamčák vyoblieval svoju dlhoročnú kamarátku Eriku Judínyovú.

BRATISLAVA – Nezostala na nej nitka suchá! Eriku Judínyovú včera „prepadol“ počas nakrúcania moderátorských vstupov do markizáckej Smotánky jej dlhoročný kamarát a zároveň spoluorganizátor súťaže krásy Jozef Oklamčák. Do priestorov luxusného bratislavského hotela ju prišiel vyšibať a vyoblievať.

Keďže Jozef Oklamčák dodržuje tradície veľkonočnej šibačky, neobišiel ani svoju dlhoročnú kamarátku Eriku Judínyovú. Tú prekvapil počas nakrúcania moderátorských vstupov do jej relácie Smotánka. Keď ho plavovláska uvidela s pohárom a korbáčom, hneď vedela, koľká bije. Hoci pred odborníkom na ženskú krásu najprv utekala a odolávala mu, nakoniec predsa len podľahla a skončila obliata vodou.

„Nečakala som, že ma príde vyšibať. Prekvapilo ma to,“ povedala topkám Judínyová. Oklamčák sa však zachoval ako správny džentlmen a po oblievačke svoju „obeť“ aj pekne navoňal. Išlo síce o pánsky parfém, no zato poriadne výnimočný. Niesol totiž meno samotného spoluorganizátora súťaže Miss Slovensko. „Pri príležitosti narodenín mi ho nechala namiešať manželka Anka. Chcel som otestovať, či má odo mňa tá vôňa iné ženy odháňať alebo priťahovať. Keďže sa Erike páčil, tak mám obavu, či sa ma nechce moja polovička po 32-ročnom zväzku zbaviť,“ reagoval pre topky.sk s úsmevom Oklamčák.

Ako sme sa tiež v súvislosti s parfémom dozvedeli, budúci rok by mala dostať vlastnú vôňu aj víťazka súťaže krásy Miss Slovensko. Fľaštička s jej menom by sa dokonca mohla objaviť aj v sieti parfumérií. Po oblievačke Erika obdarovala šibača dvomi obrovskými vajíčkami. Ich veľkosť prekvapila aj samotného Jozefa. „Vraj boli adekvátne kvalite oblievačky,“ uzavrel so smiechom Oklamčák.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu