Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nádherné duo na MTV EMA: Božské modelky a ich hriešne nohy v akcii!

Modelky Bar Refaeli a Irina Shayk ohúrili sexi nohami. Zobraziť galériu (10)
Modelky Bar Refaeli a Irina Shayk ohúrili sexi nohami. (Zdroj: SITA)

BELFAST – Bolo sa na čo pozerať! Aj keď odovzdávanie európskych cien MTV patrí predovšetkým uznávaným hudobníkom, tento ročník ozdobili aj vychytené hviezdy modelingového neba. Bar Refaeli (26) a Irina Shayk (25) vyrazili do útoku so svojimi najlepšími zbraňami – odhalili sexi nohy!

Dvojitá nádielka sexepílu! Aj tak by sa dali nazvať modelky Bar Refaeli a Irina Shayk, ktoré počas nedeľňajšej noci ozdobili pódium v severnom Írsku. O tom, že všetky zraky sa upierali iba na ne, niet najmenších pochýb. S garderóbou, ktorú mali na sebe, totiž už opäť nechali vyniknúť svoje zvodné tvary.

Irina a Bar na javisko dokráčali ruka v ruke, pričom obe boli nahodené v denimových šatách módnej značky Replay. Viac kože ukázala izraelská kráska v minišatách bez ramienok, ktoré mali v oblasti pása prišitú efektne vlajúcu vlečku. Jej kolegyňa z Ruska zasa stavila na dlhú róbu bez rukávov. Irinin šmrnc aj tentokrát podčiarkol detail v podobe hriešne vysokého rázporku, ktorý jej odhaľoval nohy v celej kráse. Niet divu, že pred takouto dávkou ženskej zmyselnosti pokľakla aj samotná Lady Gaga!

Lady Gaga kľačí pred
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Úlohou šarmantných dám bolo odovzdať cenu v kategórii Najlepšie video. Medzi nominovanými sa ocitla popová diva Beyoncé, skupina Beastie Boys, či Adele, no sošku si nakoniec prišla prevziať spomínaná Lady Gaga. Tá pre futuristický klobúk síce sotva videla, k očarujúcim supermodelkám sa však došuchtala kolenačky. Väčšiu poklonu Irine a Bar tak vzdať ani nemohla!

Hlasujte za najkrajšie šaty MTV Europe Music Awards!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu