Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najsexi dievča sveta: Bujné vnady a gaťky stiahnuté poriadne nízko!

Bar Refaeli sa stala najsexi dievčaťom sveta podľa magazínu Maxim. Zobraziť galériu (8)
Bar Refaeli sa stala najsexi dievčaťom sveta podľa magazínu Maxim. (Zdroj: Maxim)

LOS ANGELES – Sebavedomie jej nechýba! Hoci má Bar Refaeli (27) korene v náboženskej krajine, svet modelingu ju priučil, že ostýchavosť sa nevypláca. Aj vďaka tejto taktike tak o jej sporo odeté krivky záujem neklesá. Čím viac zo svojho tela v bikinách odhalí, tým je žiadanejšia. A kvôli čerstvému titulu obnažila naozaj dosť.

Presnosť vyrátaná v milimetroch! Tak pôsobí titulná strana pánskeho magazínu Maxim, ktorému Bar Refaeli prepožičala svoje krivky. V minimalistických bikinách si totiž zapózovala tak, že jej spodný diel ledva ustrážil intímne partie. Blondínka si ho sama od seba stiahla až na bedrá, aby zakryla len to najnutnejšie.

Izraelská bohyňa sa na stránkach zbrusu nového vydania nepretŕča náhodou. Tvorcovia spomínaného časopisu ju totiž označili za kráľovnú stovky najsexi dievčat sveta. Táto pocta bola pre samotnú Bar veľkým prekvapením, ktoré si nesmierne váži. „Myslím, že na tento titul budem najviac hrdá, až pokiaľ nezomriem. Je to česť, na ktorú nikdy nezabudnem,“ netajila svoj šok, keď sa dozvedela o svojom prvenstve.

Náhodou nie je ani to, že exotická kráska laškovala pred objektívom so stiahnutými gaťkami. Nechala tak vyniknúť tej partii, ktorú má na svojom bezchybnom tele najradšej. „Moje brucho je tvrdé a na to som veľmi hrdá. Aj keď stále jem. Pre mňa je to jedna z najlepších vecí v živote,“ prezradila v priloženom rozhovore. Jej mužskí fanúšikovia by však takýchto výnimočných častí na jej figúre našli ďaleko viac.

Ako vyzerá Bar v novej kampani?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu