Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Izraelská bohyňa pritvrdila: Zvádza úplne nahá a bez mejkapu!

Bar Refaeli sa v novej kampani predvádza v Evinom rúchu a bez použitia líčidiel.
Bar Refaeli sa v novej kampani predvádza v Evinom rúchu a bez použitia líčidiel. (Zdroj: Under.me)

NEW YORK – Prebudila v sebe obchodnícky talent! O tom, že sexepíl modelke Bar Refaeli (26) nechýba, presvedčila už počas prvých dráždivých záberov z vlastnej reklamnej kampane. Najnovšie však odhodila zábrany a zašla ešte ďalej. Svoju bielizeň propaguje tak, ako ju stvorila príroda – nenalíčená a úplne nahá.

Presadila sa! Už prvá kampaň, ktorou Bar Refaeli vo februári uviedla svoju spodnú bielizeň, zaznamenala značný úspech. Izraelaká krásavica totiž sporo odeté krivky popreháňala po tenisovom kurte a vyzerala pri tom mimoriadne sexi. Čiernobiely prevedením promo materiálov sa však jej nádielka vzrušujúcich póz neskončila. Bar svoje telo nedávno odhalila úplne.

Nohavičky, podprsenky, ale tiež tričká z jemnej bavlny – to všetko tvorí premiérovú kolekciu z blondínkinej dielne pod značkou Under.me. Tá zahŕňa tiež pánske modely, na ich prezentáciu však hrdá podnikateľka mužov nepotrebuje. S kosačkou v rukách aj pri čistení bazéna totiž zanecháva jasný odkaz. Ten, na ktorý sú fanúšikovia najviac zvedaví, sa však odoráva v kúpeľni pred zrkadlom. Tam Bar vystrčila svoj nahý zadoček a z profilu poodhalila aj poprsie.

Ak sa pýtate, prečo exmilenka Leonarda DiCapria zvolila jednoduchú cestu a nie čipkované, prípadne saténové súpravičky, odpoveď sa ukrýva v samotnom názve. „Nechcem, aby ma charakterizovalo moje oblečenie. To je myšlienka Under.me – kolekcia zameraná na krásne urobený základ, ktorý vyzerá dobre a v ktorom sa cítite úžasne. To je všetko, čo potrebujem,“ vyjadrila sa kreatívna modelka. A treba uznať, že raziť motto pohodlia sa jej darí veľmi úspešne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu