Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

To je ale smeč! Polonahá Bar Refaeli vystrčila chrumkavý zadoček

Bar Refaeli v kampani vlastnej spodnej bielizne. Zobraziť galériu (10)
Bar Refaeli v kampani vlastnej spodnej bielizne. (Zdroj: Under Me)

NEW YORK – Na tenise je s ňou poriadne horúco! Zdá sa, že Serene Williams sa pred očami rodí tvrdá konkurencia. A to ani nie tak v rámci tvrdých úderov raketou, ako v odvážnom stylingu priamo na kurte. Sexica Bar Refaeli (26) totiž svoje majstrovské umenie predvádzala len v spodnej bielizni. Loptičku si však tentoraz všímal iba málokto.

Zapálená pre hru aj pre úspech! Tak vyznievajú čiernobiele zábery, ktorými niekdajšia milenka Leonadra DiCapria uvádza na trh svoju vlastnú líniu spodnej bielizne. Čipkované súpravičky zaváňajúce luxusom by ste však tentoraz čakali márne. S kúskami nesúcimi podpis Bar Refaeli sa totiž dámy majú cítiť príjemne a pohodlne. Pri krivkách, akými disponuje práve izraelská kráska, im navyše nebude chýbať ani poriadna dávka sexepílu.

Zvodná blondínka kvôli reklamnej kampani popreháňala svoj chrumkavý zadoček po kurte, pričom vnady jej na správnom mieste držala športová podprsenka. Jej kolekcia značky Under Me by tak mala spĺňať svoj účel aj za náročnejších podmienok. Za tie roky, počas ktorých na svojom tele predvádzala tú najrozmanitejšiu bielizeň a bikiny, si totiž Bar vypestovala vlastnú predstavu o dokonalej spodnej vrstve oblečenia.

„Moja filozofia je tá, že bielizeň by mala dopĺňať vaše telo, nie uchmatnúť všetku pozornosť,“ prezradila DiCapriova expriateľka na margo svojej prvotiny. Ako sa takýto typ súpravičiek medzi zákazníčkami uchytí, ukáže až čas. Pravdou ale je, že na postavičke novopečenej podnikateľky vyzerá úchvatne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu