Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dieťa šťasteny: Mladík (26) prekabátil smrť 4-krát!

Na mladíkov pick-up spadol 30-tonový betónový blok
Na mladíkov pick-up spadol 30-tonový betónový blok (Zdroj: wxii12.com )

LEXINGTON - Ľudia, ktorí vyviaznu z vážnej nehody živí, sa môžu považovať za šťastlivcov. Justin "Brent" Carrick zo Severnej Karolíny má ale šťastia na rozdávanie, prežil totiž už štyri vážne nehody. Naposledy vybŕdol len so zlomenou nohou, keď sa na jeho pick-up zrútil 30-tonový betónový blok.

Na medzištátnej diaľnici pri zjazde na Concord spadol betónový kolos z návesu ťahača a zablokoval diaľnicu na päť hodín. Napáchal mnoho škôd a ešte ohrozil životy ľudí v okolí. Medzi nimi bol práve aj Carrick. Hoci je zo záberov z helikoptéry vidieť, ako bol jeho pick-up stlačený, Carrick vyviazol len so zlomenou nohou. Podstúpil operáciu a zdá sa, že bude v poriadku.

Carrickov dedko Charlie pre regionálnu televíziu WXII 12 uviedol, že to je len jedna zo série vážnych nehôd, ktoré jeho vnuka postretli. V roku 2008 prežil čelnú zrážku s nákladným vozidlom.

Potom spadol z desaťmetrovej výšky, keď prerezával čerešne. Vtedy mal ale naozaj namále. So zlomenou chrbticou a prerazenými nohami skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti. Tri týždne bol v kóme a trvalo mu šesť mesiacov, než sa zo všetkých zranení vylízal.

Až neuveriteľne potom vyznieva ďalšia dopravná nehoda, ktorá sa mu stala len pred niekoľkými týždňami. Narazil vraj so svojím autom do zvodidiel na diaľnici. Z miesta ale odišiel po svojich, len s modrinami a odreninami. Jeho priatelia a členovia rodiny o ňom hovoria ako o šťastlivcovi, uviedla regionálna televízia WXII 12.

Švornásobný štastlivec

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu