Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Šialenci: Manželia čakajú 20. dieťa, ich plodenie riadi Boh!

Duggarovci nepoužívajú antikoncepciu, prijmú toľko detí, koľko im Boh nadelí.
Duggarovci nepoužívajú antikoncepciu, prijmú toľko detí, koľko im Boh nadelí. (Zdroj: duggarsblog.blogspot.com)

AMERIKA - Manželský pár oznámil svetu, že k ich devätnástim vlastným deťom pribudne čoskoro dvadsiate. Štyridsaťpäťročná matka je v druhom trimestri.

Michelle Duggarová, ktorá svojmu mužovi Jimovi Bobovi porodila už devätnásť detí, sa chystá priviesť na svet dvadsiate. Obrovská rodina, ktorú čiastočne živí ich vlastná reality šou na TLC, to oznámila v rannom vysielaní.

Napriek pokročilému veku a doterajšiemu počtu detí je Michelle šťastím bez seba: "Sme tak nadšení. Nečakala som, že nám Boh dá ešte jedno dieťa. Sme za neho nesmierne vďační." Duggarovci majú zatiaľ 19 detí vo veku 23 rokov až 23 mesiacov. Volajú sa: Joshua, Jana, John-David, Jill, Jesse, Jinger, Joseph, Josiah, Joy-Anna, Jedidiah, Jeremiah, Jason, James, Justin, Jackson, Johannah, Jennifer, Jordyn-Grace, Josie.

Žena, ktorej najmladšia dcéra Josie sa narodila cisárskym rezom a novorodenec príde na svet rovnakou cestou, sa vraj cíti "najlepšie za posledných dvadsať rokov" vďaka každodennému cvičeniu.

Veriaci americkí manželia, ktorí počet svojich detí nechávajú na Bohu a nepoužívajú žiadnu formu antikoncepcie, sú obzvlášť nadšení preto, že vždy chceli mať párny počet detí. Ich posledná dcéra Josie sa narodila predčasne, ale teraz je z nej šťastné a zdravé batoľa.

Extrémne plodný pár dúfa, že snáď posledné dieťa sa narodí v poriadku a súrodenci, ktorí si pôvodne mysleli, že radostná novina je neokrôchaný žart, sa už nemôžu dočkať, až ho privítajú medzi seba.

20. dieťa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu