Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Muž má znetvorený penis: Žena mu povolila sex so šľapkami!

Andrew a Nina
Andrew a Nina (Zdroj: Tony spencer)

LONDÝN/BRATISLAVA - Nástrahy manželstva sú nevyspytateľné. Andrew (49) a Nina (49) Baggaleyovci z anglického Bradfordu sú jeden druhému úplne oddaní, ale sex nemali už štyri roky. Odkedy mužovi diagnostikovali Peyronieho chorobu, stalo sa milovanie pre Britku nočnou morou. Jej láska je však taká veľká, že manželovi dovolí užívať si s prostitútkami.

Dvojica, ktorá v júni budúceho roka oslávi 30. výročie sobáša, prekonala malú krízu už pred 13 rokmi. Andrew mal vtedy dve aférky, ale ich manželstvo to v konečnom dôsledku posilnilo. Nedávno však ich šťastie preverila ďalšia skúška.

Mužovi sa na rukách, nohách aj na penise začali tvoriť malé hrčky. Párik sa obával, že môže ísť o rakovinu, ale po návrate od lekára prišiel Andrew s nečakanou správou - trpí Peyronieho chorobou. Ide o vytváranie tuhých väzivových a nezriedka až zvápenatených plátov telesa penisu, ktoré spôsobujú jeho chorobné zakrivenie, bolestivé stoporenie a až nemožnosť vykonať pohlavný styk.

To najhoršie však prišlo jednej noci, keď Nina pri milovaní ucítila ostrú bolesť a sex sa stával neznesiteľným. Odborníci na klinike dvojici nedokázali pomôcť a Andrewovi odporučili operáciu, ktorú však pre veľké riziko a nízku úspešnosť zamietol. Ich sexuálny život sa tak skončil, ale mužov apetít zostal.

Na dovolenke v Hong-Kongu Andrew zašiel na masáž a svojej žene sa po naliehaní doma priznal, že bola spojená aj s pohlavným stykom. Zradenej Nine to vyrazilo dych, ale rozhodla sa potlačiť svoju hrdosť a pre dobro manželstva priniesť obeť.

Odvtedy vždy keď idú na výlet do zahraničia, Andrew si objedná eskort a uľaví chúťkam. "Svojím spôsobom to, že tieto ženy splnia Andrewove potreby nám vlastne pomáha zostať spolu," vysvetľuje Nina. Do budúcnosti však dvojica dúfa, že zakrivenie penisu sa zmenší a oni obnovia svoj milostný život.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu