Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Smrtiaca plastika: Matku štyroch detí zabili prsné implantáty!

Kerry so svojimi deťmi, ktorým veľmi chýba
Kerry so svojimi deťmi, ktorým veľmi chýba (Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN - Väčšinu svojho života túžila Londýnčanka Kerry Eliaová (40) po plnších prsiach a oblých tvaroch ostatných žien, ktoré poznala. Po plastike dosiahla spokojnosť, ale jej šťastie netrvalo dlho, implantáty za 3750 libier ju nakoniec zabili. Jej štyri deti, Shannon (21), Joe (19), Lloyd (15) a Madison (6) si želajú, aby nikdy na operáciu nešla.

V deň, keď si Kerry dala pred 13 rokmi zväčšiť prsia, plakala od šťastia. Konečne sa cítila ako sebavedomá žena, rozkvitla do krásy a popri troch deťoch si stihla nájsť aj nového manžela. Peripetie však na seba nedali dlho čakať.

Lekári u ženy diagnostikovali tuberkulózu, ktorou sa mala nakaziť práve pri plastickej operácii. "Bola na ceste do práce, keď ucítila puknutie v hrudi a potom krv a tekutiny, ktoré jej začali presakovať z otvorenej rany na prsiach," spomína jej matka Linda. V nemocnici sa rodina dozvedela zlú správu. Tuberkulóza zničila tkanivo a implantáty praskli. Bolo nevyhnutné ich vybrať.

Nepoučiteľná žena sa však bez pekných pŕs cítila ako "netvor" a napokon o rok neskôr sa rozhodla, že si dá vložiť nové. Po pár mesiacoch ale opäť ležala na operačnom stole s otvorenou ranou na pravom prsníku, pre ktorú museli ísť umelé prednosti von.

V júni 2005 sa Kerry narodilo štvrté dieťa, ale radosť dlho nevydržala. Okrem toho, že sa jej vrátila tuberkulóza, lekári jej našli v prsiach hrčku. Testy preukázali, že nejde o rakovinu, ale zjazvené tkanivo po operáciách, v ktorom sa objavila infekcia.

Pre hrozbu otravy krvi musela podstúpiť obojstrannú mastektómiu a prišla o obe prsia. Keď mala Madison tri roky, vrátil sa žene kašeľ a s ním aj tuberkulóza. Kvôli rezistentncii na lieky boli chirurgovia nútení vyoperovať jej časť pľúc. Zdalo sa, že zákrok dopadol dobre, ale po prevoze domov začala krvácať a o tri dni v nemocnici zomrela.

"Urobili ju takou šťastnou, ale nakoniec zistila, že to za to nestálo. Prsia ju obrali o všetko a ukradli nám tú najmilujúcejšiu mamičku, akú sme si mohli priať. Cnie sa mi za ňou. Mamička chcela väčšie prsia, ale oni ju zabili. Urobili by sme čokoľvek, aby sa nám vrátila," hovorí jej dcérka Madison.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu