Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Madonnina dcéra je stále krajšia: Lourdes, na 14 teda nevyzeráš!

Madonnina dcéra sa mení na oslnivú krásku. Zobraziť galériu (7)
Madonnina dcéra sa mení na oslnivú krásku. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Módnou ikonou už v tínedžerskom veku? V rodinnom kruhu speváčky Madonny (53) to rozhodne nie je nemožné. Dôkazom je tmavovlasá Lourdes Leon, ktorá dospieva priam kozmickou rýchlosťou. V 14-ich nosí sýtočervený rúž a zveľaďuje vlastnú módnu značku!

Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Hoci svet šoubiznisu ju zatiaľ vníma „len“ ako dcéru slávnejšej matky, Lourdes Leon si svoje miesto vydupáva naozaj poctivo. A nespolieha sa pritom iba na krásu, ktorej do vienka dostala viac než dosť. Podnikavá tínedžerka už rok diktuje módne trendy pod vlastnou značkou. Madonna jej síce pomáhala, no tentoraz všetku smotanu zlízala jej očarujúca ratolesť!

Jednoduché žlto-biele minišaty, vlasy zvlnené do špirál a výrazný červený rúž na perách – s takým stylingom Lourdes zažiarila na oslave prvých narodenín svojej značky Material Girl. V newyorskom obchodnom dome Macy's po jej boku stála ústredná modelka Kelly Osbourne. Tá ju však zatieniť nedokázala – všetku pozornosť na seba strhla oslnivá čiernovláska!

Lourdes Leon a Kelly
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Lourdes má doma všetko naservírované na striebornom podnose, skutočnosť je od tejto predstavy na míle ďaleko. Ako prezradil zdroj z blízkeho okolia kráľovnej popu, aj kvôli obyčajnému účtu za telefón Lourdes skáče mame okolo zadku: „Upratuje Madonne izbu a robí jej poslíčka. Matka sa Lourdes snaží ukázať hodnotu peňazí a to, aké je dôležité si na veci zarobiť. Človek si ich potom viac váži.“ Zdá sa teda, že takáto výchova priniesla svoje ovocie naozaj skoro!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu