Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Madonnina krásna dcéra Lourdes (17) je zdrvená: Podviedol ju tento holobriadok!

Lourdes Leon sa s prvou láskou Timothéem Chamaletom spoznala pri nacvičovaní spoločnej divadelnej hry. Zobraziť galériu (10)
Lourdes Leon sa s prvou láskou Timothéem Chamaletom spoznala pri nacvičovaní spoločnej divadelnej hry. (Zdroj: Twitter)

NEW YORK – Nevera a kopačky! Hoci najstaršia dcéra kráľovnej popu má neustále v pätách paparazzov, dokázala si ustrážiť súkromie a vrhnúť sa do prvého vážneho vzťahu. Lourdes tvorila pár s o rok starším študentom rovnakej školy, no jej láske zrejme definitívne odzvonilo. Médiá totiž len 18-ročného Timothéeho Chamaleta prichytili pri intímnostiach s iným dievčaťom.

Stroskotala jej prvá romanca! Niet najmenších pochýb, že Madonnina najstaršia ratolesť by si vďaka svojmu výnimočnému zovňajšku mohla vyberať medzi vplyvnými a majetnými mužmi. Už ako sladká sedemnástka totiž patrí medzi krásne dievčatá a pôsobí ďaleko vyspelejším dojmom než jej rovesníčky. Napriek tomu už dávnejšie dala prednosť mladíkovi menom Timothée Chamalet, ktorého spoznala pri prípravách školskej hry. Vykľul sa však z neho poriadny sukničkár.

Aj keď je Timothée ešte veľmi mladý, už naberá herecké skúsenosti pred kamerou. Pravidelne sa objavuje v televíznom seriáli Homeland, kde mu tvorcovia dokonca dopriali tínedžerskú lásku. A práve tá sa stala príčinou rozchodu s Lourdes v reálnom živote. Paparazzovia totiž pristihli nedospelého Casanovu, ako sa po premiére dokumentu Mistaken for Strangers muchluje so svojou kolegyňou.

Podľa očitých svedkov prítomnosť fotografov vo vonkajších priestoroch klubu Timothéeho vonkoncom nepotešila. „Poprosil, aby fotky na ktorých sa bozkáva s inou, boli vymazané,“ prezradil dôveryhodný zdroj denníku New York Post. Naivný začínajúci herec si tak zrejme myslel, že sa mu takáto forma nevery veľmi ľahko prepečie. Lourdes však k nemu z pochopiteľných dôvodov príliš zhovievavá nebola.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu