Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Madonnina dcéra (19) má od bábiky ďaleko: Ramená ako chlapica!

Lourdes Leon má poriadne široké ramená. Zobraziť galériu (9)
Lourdes Leon má poriadne široké ramená. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Žiadne krehké dievčatko! Lourdes Leon (19) je celému svetu známa ako potomok populárnej speváčky Madonny (57). Tá v spoločnosti rada šokuje výstrednými outitmi, ktoré sa k jej veku vôbec nehodia. Jej dospievajúca dcéra o svoj zovňajšok až tak veľmi nedbá. Navyše, ani postavu nemá, chúďa, veľmi ženskú.

Speváčka Madonna je nielen úspešnou interpretkou, ale popri kariére priviedla na svet dve ratolesti a dve deti si adoptovala. Prvorodenú dcéru Lourdes má s osobným trénerom a hercom Carlosom Leonom. Práve po ňom zdedila mladá tmavovláska exotický vzhľad. 

Lourdes bola vždy skôr zaujímavá než prvoplánovo pekná. Keď sa z dievčatka začala meniť na ženu, svoju slávnu mamu na červenom koberci bežne zatienila. V poslednej dobe však prominentná dcérenka príliš neexceluje.

Počas tohto týždňa ju paparazzi nafotili v uliciach New Yorku. Lourdes bola nenaličená, vlasy mala ledabolo zopnuté do chvosta a jej outfit pozostával z tielka a krátkej džínsovej sukne. Hoci išlo o kúsky, ktoré u mnohých žien zvýraznia sexepíl, v prípade Madonninej dcéry poukázali skôr na nedostatky. Tmavovláska má totiž silnejšie stehná a široké ramená, ktoré by bolo možno lepšie trošku zakryť. 

Lourdes Leon nie je žiadna krehká bábika.
Zobraziť galériu (9)
Lourdes Leon nie je žiadna krehká bábika.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: MadonnaLourdes Leon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu