Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi nevesta Beyoncé: Podväzkami a bielizňou rozpáli každého!

Beyoncé zvádza ako nevesta v šteklivej bielizni Zobraziť galériu (14)
Beyoncé zvádza ako nevesta v šteklivej bielizni (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Romantická a neuveriteľne sexi! Taká s najväčšou pravdepodobnosťou bola Beyoncé (29) v deň, keď svojej polovičke povedala „áno“. Odvtedy síce ubehli už tri roky, americká speváčka však tento okamih oživila – v šteklivej bielizni zvádza ako nikdy predtým!

Vo svadobnú noc muselo byť poriadne horúco! Aj keď popová diva vyzerá očarujúco za každých okolností, biela jej bronzovej pokožke pristane priam dokonale. Stačí sa pozrieť na zbrusu nový videoklip k skladbe Best Thing I Never Had – jej vábivé pózovanie pred zrkadlom vás dostane do varu hneď v úvode!

Priehľadný korzet, čipkované nohavičky a dráždivé podväzky – to všetko patrí do neodolateľnej kombinácie, v ktorej sa Beyoncé prechádza s ružou v ruke už na začiatku klipu. Laškovanie a pretŕčanie zvodných kriviek jej pritom vydrží až celú minútu a pol. Nasledujú zábery v rozprávkovej svadobnej róbe a samotný obrad s hostinou. Pýtate sa na čerešničku na torte? Tou bolo už len stiahnutie podväzku s nevestinej sexi nôžky... Zubami ženícha!

Či takto romanticky vyzeral aj speváčkin najkrajší deň v živote, vie zrejme iba samotná Beyoncé, jej manžel Jay-Z, najbližšia rodina a priatelia. Len tí totiž tvorili úzky okruh hostí na svadbe prominentného páru, ktorá sa konala 4. apríla 2008 v súkromí ich apartmánu v New Yorku. A kedy prídu na rad prvé ratolesti? Možno už čoskoro. Hudobná hviezda sa totiž nedávno priznala, že jej tikajúce biologické hodiny už pomýšľajú na potomstvo: „Vždy som hovorila, že budem mať dieťa v tridsiatke. Teraz mám 29.“ Na prípravy príchodu prvého dieťaťa je teda už najvyšší čas!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu