Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

To bola šou! J-Lo predvádzala sexi nohy, Beyoncé aj nohavičky!

Jennifer Lopez a Beyoncé Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez a Beyoncé (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Opäť sa bolo na čo pozerať! Reč je o skvelej hudobnej šou, akú v stredu v noci predviedli zvučné mená svetovej popscény. Nechýbala, samozrejme, poriadna dávka sexepílu, o ktorú sa postarala Jennifer Lopez či Beyoncé. Kratučké šaty sa im vyhŕňali naozaj vysoko – až vykúkala bielizeň!

Na pódiu bolo poriadne horúco! Na finále americkej súťaže American Idol sa totiž organizátorom podarilo zlákať tie najžiadanejšie hviezdy. Dokonca až dvakrát sa pred nadšeným davom objavila speváčka Beyoncé – raz v dlhej róbe, inokedy ako sexi diva v minišatách. A práve počas spievania známeho hitu sa jej podarilo pikantné faux-pas. Fotografov pustila pod sukňu a ukázala im nohavičky!

Zahanbiť sa však nenechala ani porotkyňa spomínanej súťaže, Jennifer Lopez. Na javisku to totiž okrem tanečníc roztočila aj s vlastným manželom, Marcom Anthonym, ktorý sa postavil za mikrofón. A dostalo sa mu nevídaného zvádzania – jeho polovička sa okolo neho krútila jedna radosť. A na záver? Padol šťavnatý bozk!

V odvážnom outfite dorazila tiež Lady Gaga, tá sa však škandálu v podobe obnažených intímnych partií tentoraz vyhla. Z mužských hviezd fanúšikov priviedol do varu porotca Steven Tyler, či Bono. Práve počas jeho vystúpenia sa obrovského prekvapenia dočkala Jennifer Lopez – priamo k nej sa totiž spustil muž v kostýme Spider Mana a snažil sa ju pobozkať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu