Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Vyretušovaná Beyoncé štíhla ako nikdy!

Beyoncé Zobraziť galériu (7)
Beyoncé

LOS ANGELES – Kam sa podeli jej dokonalé krivky? Hoci svet spoznal speváčku Beyoncé (29) ako bohyňu s postavičkou presýpacích hodín, tá si momentálne v šoubiznise razí celkom novú cestu. Na čerstvých promofotkách sa na seba takmer nepodobá – taká zoštíhlená ešte nebola!

Je z nej trénovaná sexi dračica! Hudobná diva sa síce zviditeľnila ako kráska s oblejším pozadím a plnšími stehnami, dnes sú však už tieto časy minulosťou. S nadchádzajúcim albumom sa totiž Beyoncé pokúša presadiť aj vďaka vynovenému imidžu. A v ňom svoje exotické korene potláča na minimum – po oblejšom pozadí a plnších stehnách u nej niet ani stopy!

Osí driek, tenké ruky a neuveriteľne svalnaté nohy – takou premenou prešlo telo čokoládovej Beyoncé, zachytenej na reklamných fotografiách k CD s jednoduchým názvom 4. Ten by mal vyjsť 26. júna, pričom fanúšikovia si provokatívne zábery môžu už teraz pozrieť na speváčkinej oficiálnej webstránke. To, ako ich hudobná verejnosť príjme, je však zatiaľ otázne. Kým jedni tvrdia, že Beyoncé je hriešne zvodná, druhým sa kampaň zdá umelá a sexistická. Našli sa dokonca aj odvážlivci, podľa ktorých popová hviezda pripomína zhýralú modelku Kate Moss!

A čo vlastne môžeme od nového albumu očakávať? „Sústredila som sa predovšetkým na to, aby skladby boli klasické a pretrvávali. Mali by to by piesne, ktoré môžem spievať v štyridsiatich, ale aj v šesťdesiatke,“ prezradila Beyoncé v nedávnom rozhovore. Či jej však vizáž vyumelkovanej sexice prinesie šťastie, ukáže až čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu