Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nemá na plienky? Mariah Carey zapredáva vlastné dvojičky!

Mariah Carey Zobraziť galériu (5)
Mariah Carey

LOS ANGELES – Deti ako biznis! Hoci Mariah Carey (41) svoje potomstvo priviedla na svet len nedávno, v plánoch rozhodne nezaháľa. Jej dvojičky nemajú ešte ani dva mesiace, a speváčka už premýšľa, ako z nich vytĺcť čo najviac peňazí. S médiami rokuje o závratných sumách!

Ledva ich porodila, už chce na nich zarábať! Aj keď cesta hudobnej hviezdy k vytúženým ratolestiam nebola jednoduchá, dnes sa na celú vec zrejme pozerá inak. Mamičkovské povinnosti, ktoré by si v týchto dňoch mala vychutnávať plnými dúškami, chce totiž spojiť s lukratívnym biznisom. Keďže záujem médií o jej sedemtýždňové dvojičky Moroccana Scotta a Monroe stále rastie, Mariah sa rozhodla, že si k materskej dovolenke trochu prilepší. Prvé zábery jej detí svet rozhodne neuzrie zadarmo!

Dvestotisíc dolárov! V takých čiastkach sa pohybujú ponuky, ktoré je popová diva ochotná akceptovať za to, že dvojičky postaví pred objektív. Ako však zdroj z jej blízkeho okolia poznamenal pre denník New York Post, suma v tomto prípade u prominentných manželov nerozhoduje: „Pre Mariah a Nicka je dôležitejšie urobiť takýto krok správne než ísť po najvyššej ponuke.“

Zaujímavosťou je, že s predávaním fotografií vlastných potomkov nie je stotožnený ani len samotný otecko. Nick sa totiž v istom rádiu nechal počuť, že mu to až také príjemné nie je. Zároveň si však uvedomuje, že takýto typ materiálu je pre paparazzov veľmi cenný. A tak mu zrejme neostáva nič iné, len sa svojej prešpekulovanej polovičke podvoliť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu