Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Claudia Schiffer ako strašiak do maku: Chudá a zostarnutá!

Claudia Schiffer Zobraziť galériu (7)
Claudia Schiffer (Zdroj: isifa)

CANNES – Z jej niekdajšej krásy nezostalo takmer nič! Hoci nemecká supermodelka Claudia Schiffer (40) kedysi zdobila obálky najprestížnejších magazínov, dnes by sa za ňou obzrel už len málokto. Ako mama na plný úväzok totiž pôsobí viac ako vyčerpane – taká vycivená ešte nebola!

Kedysi ozdoba, dnes postrach červeného koberca! Meno Claudia Schiffer síce ešte donedávna vzbudzovalo ozajstný obdiv, dnes sú však tieto časy definitívne minulosťou. Blondínke totiž nepomáhajú už ani drahé outfity od renomovaných dizajnérov – s vyziabnutou figúrou a strhanou tvárou má od atraktívnej štyridsiatničky skrátka ďaleko. Čo sa to s ňou za tie roky porobilo?

Navliekla sa do čiernej záclony! Aj keď čipka ešte stále patrí medzi módne hity, priehľadná róba z dielne Dolce & Gabbana modelkinej postave neulahodila. Práve naopak, zvýraznila jej bledú pokožku aj pochudnuté krivky. V kombinácii s výraznými očnými linkami Claudia na práve prebiehajúcom medzinárodnom filmovom festivale v Cannes sklamala na plnej čiare. Jej celková vizáž bola jednoducho katastrofa!

Napriek tomu, že bývalá modelingová hviezda už nevyzerá najlepšie, pred objektívom je sebavedomejšia než kedykoľvek predtým. Ako priznala v nedávnom rozhovore, ani po treťom pôrode s nahotou nemá nijaký problém: „Som oveľa sebavedomejšia ako kedysi. Sčasti za to vďačím svojim deťom a manželovi. Viem, čo robím a čo chcem. Mám nad sebou kontrolu a to ma teší.“ Či však už Claudii chýba kúsok súdnosti alebo len dobrý štylista, isté je jedno. Krásnu ako obrázok sme ju nevideli poriadne dlho!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu