Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Štyridsiatnička Claudia Schiffer bez mejkapu: Toto je jej pravá tvár!

Claudia Schiffer bez mejkapu Zobraziť galériu (11)
Claudia Schiffer bez mejkapu (Zdroj: Vantagenews.co.uk)

LONDÝN – Žiadne nánosy líčidiel nepotrebuje! Hoci sa Claudia Schiffer (43) z prehliadkových mól už dávnejšie stiahla do úzadia, ešte stále dokáže očariť prirodzenosťou. Pred pár dňami si totiž nebojácne vyrazila bez mejkapu. Pribúdajúce roky síce zanechali určité stopy, no supermodelka vo výslužbe sa za svoju tvár hanbiť rozhodne nemusí.

Stále krásna ako zamladi! Aj keď Claudia Schiffer už prekročila prah štyridsiatky, o pomoc plastických chirurgov zatiaľ nestojí. Ako jedna z najväčších hviezd modelingu 90. rokov totiž dobre vie, že žena najviac ohúri, ak starne s gráciou. Paparazzi zastihli blondínku v nedeľu, ako si vykračovala od zaparkovaného štvorkolesového tátoša. Bez akejkoľvek úpravy tváre vyzerala tak, ako sú fanúšikovia zvyknutí – jednoducho šik.

Claudia si vyrazila v krátkych sivých šatách, ktoré podčiarkla doplnkom v podobe modrého šálu. Jej plné ruky tašiek a hrubého kabáta naznačovali, že pravdepodobne mierila na dohodnuté fotenie. Niet sa preto čo čudovať, že pred zrkadlom dlhé hodiny nestrávila. Jej pokožka už síce pôsobí trochu unavene, no to je v modelkinom veku absolútne prirodzené. Namiesto vyumelkovanej tváre po liftingu či botulotoxínových injekciách sa Claudia môže pýšiť zrelou pleťou bez nedokonalostí.

Trojnásobná mamička má už časy najväčšej popularity definitívne za sebou, no ak by prejavila záujem, núdzu o zákazky by zaručene nepociťovala. Veď len prednedávnom prepožičala svoje výstavné nohy kampani na kabelky z dielne módneho domu Hilfiger. „Atmosféra na pľaci bola skvelá, vždy nám je spolu úžasne. Je to, akoby som pracovala s rodinou, keďže sa navzájom poznáme viac než 20 rokov,“ vyjadrila sa Claudia na margo spolupráce s ďalšou veteránkou Naomi Campbell. Práve s ňou totiž pred objektívom tvorila očarujúce duo ako vystrihnuté z aktuálneho katalógu sviežich dvadsiatok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu