Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šok pre Claudiu Schiffer: Dieťa s ruským tínedžerom!

Alexander Gavrilov a Claudia Schiffer Zobraziť galériu (3)
Alexander Gavrilov a Claudia Schiffer

MOSKVA - Za úplne absurdné označila nemecká topmodelka Claudia Schiffer (41) tvrdenie jedného mladého Rusa, že je otcom jej dcéry. Ruská agentúra Interfax totiž nedávno informovala o bizarnej historke Alexandra Gavrilova, kvôli ktorému súd v stredoruskom meste Čeboksary začal žalobu o genetickom zistení otcovstva dieťaťa.

"Je to úplná hlúposť a úplne zvrátená, nepravdivá historka," reagoval v Londýne hovorca Claudie Schiffer. Mladý muž zo stredoruského regiónu rozpráva, že sa s modelkou pod pseudonymom zoznámil na komunikačnej sieti Facebook v júni 2009. O pár týždňov neskôr sa potom vraj stretli v Moskve. Keď len krátko potom čítal o tehotenstve Claudie Schiffer, bolo mu údajne jasné, s kým strávil "rozprávkový" víkend.

Ako mladík tvrdí, celé štyri dni s blondínkou nevyšli z postele. Záhadná cudzinka sa potom vraj zase vrátila do Londýna, a už sa viac neozvala. "Chcem sa podieľať na výchove dieťaťa," povedal Gavrilov ruským médiám, v ktorých historka vášnivo žije svojím životom.

Schifferovej sa v máji minulého roka v Londýne narodila dcéra, ktorá je jej tretím dieťaťom s filmovým producentom Matthewom Vaughnom. Modelka je inak známa svojím usporiadaným životom a disciplínou. Bulvár má v jej prípade smolu, pretože žiadne škandály o Schiffer nie sú známe.

Gavrilov tiež rozpráva, že po celú dobu stretnutia mala Claudia tmavé okuliare a nelíčila sa. Priznala vraj, že je vydatá a nechce sa dostať do problémov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu