Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Príliš štíhla Jennifer Hudson: Jej krivky už chýbajú aj milencovi!

Jennifer Hudson Zobraziť galériu (12)
Jennifer Hudson

NEW YORK – Dosiahla zmenu, po akej vždy túžila! Odkedy Jennifer Hudson (29) schudla zopár desiatok kilogramov, štíhlou figúrou vzbudzuje pozornosť všade, kam vkročí. Nájdu sa však aj takí, ktorí si na jej nové „ja“ zvykajú len s ťažkosťami – jedného z nich má dokonca v posteli!

Svojím chudnutím zrejme zašla priďaleko! Ako totiž americká speváčka pripustila, jej niekdajšie oblé krivky chýbajú aj jej snúbencovi, Davidovi Otungovi, s ktorým má 19-mesačného synčeka. Samotná Jennifer však partnerovu nostalgiu rozhodne nezdieľa. Momentálne predstavuje svoj zbrusu nový album s názvom I Remember Me a svoju postavičku modelky v módnych outfitoch si užíva plnými dúškami!

To, že štíhlejšie telo jej vlastnému milencovi príliš nevonia, hudobná diva priznala v rozhovore počas talkšou moderátora Jaya Lenoa. Ten ich debatu otvoril svojím povestným humorom a Jennifer zložil poklonu: „Vyzeráš skvele, schudla si toľko, čo váži Justin Bieber.“ Speváčka sa však nenechala zaskočiť a odpovedala mu rovnako vtipne a sebavedomo: „Schudla som viac, ako váži Justin Bieber. Aká je jeho hmotnosť? 27 kíl? Ja som zhodila 36 kíl.“

Hneď na to Jay šikovne strhol tému smerom do jej súkromia a priamo sa jej opýtal: „Čo si o tvojom novom, štíhlom „ja“ myslí tvoj snúbenec?“ Na to však už Jen odpovedala pomerne vyhýbavo: „Zvyká si na to.“ Dodala pritom, že jej miláčik nie je nadšený zo zmien vo všeobecnosti. Tomu, že si na takúto sexi krásku sťažuje, sa však verí naozaj ťažko!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu