Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Neuveriteľné: Dve telá jednej speváčky – s rozdielom 36 kíl!

Jennifer Hudson v dvojitej verzii Zobraziť galériu (12)
Jennifer Hudson v dvojitej verzii (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – To je ale rozdiel! Drastické zhadzovanie kilogramov, ktorým si Jennifer Hudson (30) prešla, má ďalší pozoruhodný výsledok. Speváčka sa totiž stala tvárou reklamnému spotu, v ktorom svoje vylepšené telo predviedla v tesnej blízkosti toho pôvodného. Na prvý pohľad len ťažko uveriť, že ide o tú istú dámu!

Zmenila sa na nepoznanie! Hoci výrazný úbytok na hmotnosti nie je u Jennifer Hudson žiadnou novinkou, až doteraz si ten markantný rozdiel mnohí fanúšikovia nevedeli celkom predstaviť. To však sa však podarilo napraviť spoločnosti Weight Watchers, vďaka ktorej čokoládová kráska tak veľmi schudla. V novej reklamnej kampani jej štíhle krivky s tými pôvodnými nemajú absolútne nič spoločné!

Rovnaký hlas, no dve celkom odlišné telá – v takom duchu sa nesie približne polminútové video s Jennifer v hlavnej úlohe. Hit I Believe in You and Me si totiž zaspievala v dvojakej vizuálnej verzii. V ružových šatách bez ramienok zablúdila do roku 2004, kedy patrila k finalistom speváckej súťaže American Idol. Dnes však po jej vtedajších tukových vankúšoch niet ani stopy. V priliehavom outfite predviedla pred kamerou aj súčasnú postavu. A tú má ako lusk!

Zaujímavosťou je, že kvôli štíhlej línii sa hudobná diva bola ochotná vzdať pomerne veľkej filmovej príležitosti. Na stole mala totiž ponuku stvárniť hlavnú úlohu v snímke Precious. Musela by však kvôli tomu pribrať desiatky kíl, čo sa jej vonkoncom nepozdávalo. Takýto scenár preto okamžite zavrhla!

Donášková diéta: Pomôže schudnúť aj vám?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu