Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Vrah rodiny známej speváčky odsúdený: Dostal trest, aký si zaslúžil!

Hudson sa preslávila ako jedna z finalistiek tretej série speváckej súťaže American Idol v roku 2005. Zobraziť galériu (5)
Hudson sa preslávila ako jedna z finalistiek tretej série speváckej súťaže American Idol v roku 2005. (Zdroj: SITA)

USA - K doživotnému väzeniu odsúdil dnes súd v Chicagu muža usvedčeného z vraždy troch členov rodiny speváčky a herečky Jennifer Hudsonovej. William Balfour v októbri 2008 zastrelil matku interpretky, jej brata a synovca.

Hudson bola pri vynášaní rozsudku v súdnej sieni. Sudca odmietol Balfourovu žiadosť o nový proces. Balfour býval manželom sestry Hudsonovej. Podľa obžaloby začal strieľať v návale žiarlivosti, pretože jeho bývalá manželka chodila s iným mužom.

Telá speváčkinej matky Darnell Donersonovej (57) a brata Jasona Hudsona (29) našla polícia v októbri 2008 v chicagskom dome Donersonovej. Telo synovca Hudsonovej Juliana Kinga (7) objavili policajti o tri dni neskôr. Všetky obete boli zastrelené.

Hudson sa preslávila ako jedna z finalistiek tretej sezóny televíznej speváckej súťaže American Idol v roku 2005. O rok neskôr hrala vo filmovej adaptácii muzikálu Dreamgirls a za vedľajšiu úlohu dostala Oscara, Zlatý glóbus i britskú cenu BAFTA. Za debutový album v roku 2008 získala cenu Grammy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu