Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Britney Spears na ihrisku: Prevetrala synov aj otrasný imidž!

Britney Spears a Sean Preston Zobraziť galériu (3)
Britney Spears a Sean Preston

LOS ANGELES – Rodinná idylka! Britney Spears (29) sa rozhodla víkend venovať najbližším a vyrazila povzbudzovať svojho syna Seana Prestona (5) v bejzbale. Napriek úsmevu na perách však nepôsobila najlepšie – jej účes vyzeral akoby práve vyšla z posilňovne a ani jej oblečenie nebolo o nič lepšie!

Postarala sa o rozruch! Keď na štadión zavíta hviezda ako Britney Spears, je isté, že všade navôkol sa budú rojiť fotografi. A nebolo tomu inak ani tentoraz. Napriek tomu speváčka do svojho imidžu veľa času a snahy zrejme neinvestovala. Jej tvár poznačil zlý mejkap, vlasy pripomínajú účes, ktorý si väčšina žien spraví tak do sprchy a čerešničkou na torte boli rozgajdané tepláky a topánky!

Uzmierili sa! Hoci Britney svojmu bývalému Kevinovi Federlinovi dlho nevedela prísť na meno, zdá sa, že svoje konflikty aspoň sčasti vyriešili. Na bejzbalový zápas ich spoločného syna Seana Prestona prišli obaja so svojimi partnermi – Britney s Jasonom Trawickom a Kevin s Victoriou Prince. Tá svojho partnera, ktorý detský tím s názvom Westhills Yankees trénuje, povzbudzovala priamo pri ihrisku.

Hoci sa Britney s Kevinom už k sebe zrejme nikdy nevrátia, pri pohľade na ich rozkošných synov je každému jasné, že tento vzťah priniesol pekné ovocie. Ktovie, či sa Britney odhodlá aj na ďalšie tehotenstvo so svojím terajším partnerom Jasonom. Fotoaparáty ich zachytili, ako sa rozplývajú nad bábätkom svojich známych a vyzerali pritom veru viac ako len trochu šťastne!

Ako sa menila Britney Spears, nájdete TU:



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu