Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Britney Spears dráždi ako za mlada: Vykrojený rozkrok a holý zadok!

Britney Spears ako hriešna cica Zobraziť galériu (5)
Britney Spears ako hriešna cica

LOS ANGELES – Vracia sa vo skvelej forme! Hoci po speváčke Britney Spears (29) sa od jej posledného turné akoby zľahla zem, ešte stále má v šoubiznise čo povedať. S blížiacou sa tridsiatkou neprestáva útočiť ženskými zbraňami – v intímnych partiách zvádza ako sexi mama!

Opäť nadobudla stratenú iskru! Aspoň tak pôsobí šteklivé fotenie, na ktorom Britney svoje krivky prepožičala aprílovému vydaniu magazínu Out. Tentoraz však snahu a superštíhle telo tínedžerky v sebe potlačila – zvádzať fanúšikov pred vydaním nadchádzajúceho albumu sa rozhodla ženskými tvarmi. Koniec koncov, názov jej čerstvého CD hovorí jasnou rečou... Volá sa Femme Fatale!

Sieťované pančuchy, závratné podpätky a obtiahnuté čierne body! S takou výbavou sa blondínka hrdo predvádzala pred objektívom. So sexi imidžom toho totiž predviedla viac ako dosť – ohybné nôžky, obnažené „polky“, aj dve tetovania na citlivom mieste. Rovno v poodhalenom rozkroku!

Aj keď sa Britney momentálne môže popýšiť obdivuhodnou formou, v priloženom rozhovore sama priznala, že udržiavanie postavy pre ňu zďaleka nie je jednoduché. Na otázku, čo si predstavuje pod ozajstným peklom, odpovedala jednoznačne: „Byť na diéte.“ Uvidíme teda, ako dlho jej sexi telo vydrží tentokrát!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu