Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Britney na nakrúcaní: Nezvládla tanec a ušla s plačom!

Britney Spears vo videoklipe Zobraziť galériu (10)
Britney Spears vo videoklipe

LOS ANGELES – Už na to nemá! Hoci popová hviezda Britney Spears (29) už opäť chystá svoj návrat na vrchol, zdá sa, že to nedopadne veľmi dobre. Pri natáčaní nového videoklipu si totiž nedokázala zapamätať choreografie a z pľacu odchádzala s plačom!

Od profíčky má ďaleko! Britney sa už dlhší čas snaží pozbierať svoje sily a vrátiť sa na popový trón. Vyzerá to však tak, že zabudla na to, akú drinu to vyžaduje. Podľa zdrojov z produkcie jej najnovšieho videoklipu k piesni Hold It Against Me totiž úplne vyšla z cviku.

Utiekla s plačom! Blondínka sa snažila zatancovať choreografie, ktoré sa mala naučiť, neustále však robila chyby. Režisér videoklipu, Jonas Akerlund, s ňou nakoniec stratil trpezlivosť a na zábery tancujúcich nôh si povolal náhradu – tanečníčku Allison Kyler. To prirodzene dobrým vzťahom medzi režisérom a speváčkou neprispelo a Britney vraj opustila pľac zrútená a v slzách.

Hoci problémy pri nakrúcaní potvrdilo niekoľko nezávislých zdrojov z produkcie, speváčkin tím samozrejme všetko poprel: „Tieto obvinenia nemôžu byť ďalej od pravdy. Britney makala na tomto videu extrémne tvrdo a skúšala už šesť týždňov pred natáčaním.“ Vzťahy so svojou klientkou si nechcel rozhádzať ani režisér, a tak poprel akékoľvek problémy: „To video bude totálne úžasné. Je to skrátka Britney.“

Ako sme sa však mohli presvedčiť, Britney nepatrí medzi ľudí, ktorí si potrpia na pravosť. Stačí si len porovnať jej fotografie zo súkromia a jej promo snímky. Kvalitu speváčkinho tanca budeme môcť posúdiť, až keď videoklip uzrie svetlo sveta.

Už dnes môžete vidieť, ako si videoklip predstavujú niektorí jej fanúšikovia. Na Youtube totiž zverejnili svoju vlastnú verziu videoklipu, ktorá sa stretla s veľkým úspechom a dosiahla už 100 tisíc videní za tri dni. Tanečné kvality môže Britney účinkujúcim zrejme iba závidieť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu