Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tajomstvo Torinej dokonalej postavy odhalené: Pozrite, ako cvičí!

Tori Spelling pred niekoľkými mesiacmi a teraz Zobraziť galériu (4)
Tori Spelling pred niekoľkými mesiacmi a teraz (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Ohybná ako mladica! Tori Spelling (37) možno nepatrí medzi najtalentovanejšie herečky Hollywoodu, ale postavu jej naozaj možno závidieť. Dnes blondínka odhalila svoje tajomstvo – vo forme je vďaka týmto jogínskym cvikom!

Pózovanie na jednej nohe jej ide skvele! Tori sa môže popýšiť nielen vyšportovaným telom, ale aj úžasnou rovnováhou. Svoje umenie predviedla v obtiahnutom fialovom tielku a čiernych legínach, ktoré nenechávali veľa priestoru predstavivosti. Naopak, dokonale ukazovali herečkino telo bez jedinej chybičky!

Konečne trochu pribrala! Tori už dlhšie zapĺňala stránky magazínov pre svoju prílišnú chudosť. Na niektorých fotografiách totiž vyzerala doslova ako vychudnutý kostlivec. Podľa najnovších snímkov sa však zdá, že si dala povedať a kilečko-dve pribrala. Aj keď je stále veľmi chudá, jej nohy a ruky už natoľko nepripomínajú špáradlá a kosti jej menej vytŕčajú aj v oblasti dekoltu. A hoci nie každej žene pár kíl navyše pomôže, v tomto prípade bolo naozaj na mieste. Tori, vyzeráš oveľa lepšie!

Na blondínke počas cvičenia takmer vôbec nebolo poznať stres z nepríjemnej udalosti, ktorá sa jej prihodila minulý týždeň. Jej syn Liam sa udrel do hlavy a vystrašená herečka s ním utekala do nemocnice. „Práve som sa vrátila z pohotovosti. Má sa lepšie. Len ho musíme ďalej sledovať,“ prezradila Tori, ktorej spadol kameň zo srdca a koncom týždňa sa už opäť venovala svojim obľúbeným cvikom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu