Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Tori Spelling z Beverly Hills 90210: Jej postava pripomína kostru!

Tori Spelling Zobraziť galériu (5)
Tori Spelling (Zdroj: isifa)

KARIBIK – Kosti obalené papierom! Tak vyzerá postava herečky Tori Spelling (36), ktorá sa preslávila vďaka seriálu Beverly Hills 90210. Jediné, čo dnes na jej tele pripomína krivky sú silikónové prsia. Tori, skonči s tou diétou!

Nezvláda tlak okolia? Faktom je, že v Hollywoode sa akoby hviezdy a hviezdičky pretekali v tom, ktorá schudne viac a rýchlejšie. Postava Tori Spelling však aj po dvoch ďeťoch pripomína trinásťročné dievča, ktoré ešte len čaká na zaoblenie svojich tvarov. Situáciu nezachraňujú ani jej umelé prsia. Práve naopak popri jej vychudnutej postave pôsobia úplne neprirodzene!

Príčina jej chudnutia však nemusí byť len v jej snahe udržať si štíhlu líniu. Sužujú ju totiž vraj aj manželské problémy. Viacero zdrojov z jej okolia prezradilo jej obavy z toho, že ju jej manžel len využíva v hone za slávou, a v skutočnosti ju nemiluje. „Je nepochybné, že Dean je s Tori kvôli peniazom a sláve,“ povedal známy Deana McDermotta, herec Michael Olifiers ešte v septembri. Napriek tomu, že si Tori dovolenku v Karibiku užíva aj s manželom a deťmi, na fotografiách nevyzerá veľmi nadšene. Žeby si začala uvedomovať krutú pravdu a tá sa začína podpisovať na jej postave?

Okolie blondínky sa pre čím ďalej tým útlejšie tvary hviezdičky začína znepokojovať. „Schudla na štyridsaťtri kíl a takmer neje. Je hrozné, ako sa na nej stres pospisuje,“ prezradil interný zdroj v apríli. Nech je už pravda akákoľvek, isté je jedno – Tori by mala začať normálne jesť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu