Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Vyziabnutá Tori Spelling: Som troska, ale bez anorexie!

Tori Spelling je len kosť a koža, anorexiu však odmieta Zobraziť galériu (8)
Tori Spelling je len kosť a koža, anorexiu však odmieta

LOS ANGELES – Konečne priznala, že je vychudnutá! No hoci si Tori Spelling (37) pri pohľade do zrkadla uvedomuje, že je z nej len kosť a koža, obvinenia z anorexie naďalej vytrvalo odmieta. Za jej extrémnu štíhlosť vraj môže celý zástup chorôb – vrátane prasacej chrípky!

Je chorá, no rozhodne nie psychicky! Pretrvávajúce chýry o tom, že trpí poruchou príjmu potravy, dcéra známeho hollywoodskeho producenta poprela vo svojej zbrusu novej knihe. Tá nesie názov TerriTORI a zrejme svojím obsahom pripomína herečkinu zdravotnú dokumentáciu. Tori v nej totiž menuje takmer všetky ochorenia, ktoré ju v poslednom období trápili!

Prasacia chrípka, bolesti žalúdka, migrény, problémy nervového systému – to sú len niektoré z radu komplikácii, ktoré sa údajne podpísali na jej extrémnom úbytku na váhe. Všetko vraj odštartovalo užívanie antibiotík. Tie blondínke spôsobovali nielen kruté bolesti pri trávení, ale postarali sa jej aj o zrútenie imunitného systému.

„Nikdy som nemala skvelý žalúdok, ale choroba mi ho kompletne narušila a zruinovala mi imunitný systém, odvtedy som bola v podstate troskou,“ píše vo svojej knižnej spovedi. Zaujímavosťou je, že tieto vysvetlenia neprináša ako formu obhajoby či potreby vyjadriť svoje pocity na papieri. Kniha vraj vznikla kvôli dámam, ktoré ju obdivujú: „Som vzorom pre množstvo žien. Neznášam, keď sa hovoria nepodložené veci, bez akéhokoľvek skúmania a faktov.“  Pri týchto slovách ju niektorí možno úprimne ľutujú. Väčšine však vŕta v hlave iba jedno – čo na nej tie baby vlastne vidia?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu