Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vyziabnutá Tori Spelling s bolesťami v nemocnici! Dopláca na podvýživu?!

Tori Spelling Zobraziť galériu (7)
Tori Spelling

LOS ANGELES - Vychudnutá, zoslabnutá a zmorená krutými bolesťami! Tak tento týždeň skončila Tori Spelling (36), známa svojím extrémne nezdravým životným štýlom. Vražedné pracovné tempo a posadnutosť štíhlosťou ju už dohnali do nemocnice. Dokedy bude hladovať?!

Bývalá hviezda seriálu Beverly Hills 902 10 bola v pondelok hospitalizovaná po tom, čo jej organizmus zachvátila prudká žalúdočná nevoľnosť neznámeho pôvodu. Túto informáciu hneď na druhý deň potvrdila jej hovorkyňa magazínu US Weekly: "Tori bola včera večer hospitalizovaná pre bolesť brucha." Podľa jej ďalších slov však herečku ešte v tú noc prepustili do domácej starostlivosti.

Situácia sa nečakane zvrtla hneď v utorok, keď dcéra zosnulého producenta Aarona Spellinga bola do medicínskeho centra opäť prijatá. Údajne sa necítila lepšie a vrátila sa, aby podstúpila sériu ďalších vyšetrení a testov.

Trpké chvíle s Tori prežíval jej manžel Dean McDermott, ktorý správy o nepriaznivom vývoji jej zdravotného stavu priebežne zanechával v spoločenskej sieti Twitter: "Práve vonku z nemocnice. Po množstve testov, žiadne konečné odpovede. Tori sa stále cíti mizerne. Má veľké bolesti." 

Hollywoodska mamička má zdravotné problémy už dlhší čas. Okrem vyziabnutej figúry v spoločnosti pravidelne predvádza aj bledú tvár a vpadnuté oči. Ktovie, ako bude vyzerať po tejto nepríjemnej skúsenosti - so silnou bolesťou žalúdka je totiž jedlo tým posledným, na čo pomyslí...

Vyziabnutá Tori Spelling s
Zobraziť galériu (7)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu