Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bartošová šokuje: Lesbické hrátky so Svobodovou!

Vendula Svobodová a Iveta Bartošová. Zobraziť galériu (5)
Vendula Svobodová a Iveta Bartošová.

PRAHA – Silná káva! Kniha o Ivete Bartošovej (44) prezrádza poriadne pikantné tajomstvá. V roku 2008 ešte speváčka tvrdenie o spoločnom sexe so zosnulým skladateľom Karlom Svobodom († 68) a jeho manželkou Vendulou (38) popierala, teraz však dokonca opísala priebeh lesbického zbližovania.

V stredu sa konal krst škandalóznej knihy o Ivete Bartošovej. Česká novinárka zaznamenala speváčkinu spoveď a vydala ju pod názvom Nemala som sa narodiť. Iveta sa nakoniec od knihy dištancovala.

Ani sa nečudujeme! V dobrej chvíľke, zrejme pod vplyvom svojho vtedajšieho manžela Jiřího Pomejeho, totiž vyzradila aj tie najtajnejšie príbehy. Napríklad porozprávala o sexe s manželmi Svobodovcami. „Otvárali jednu fľašu za druhou. Opitá som bola asi po tretej. Vtedy ma Karel vyzval, aby som sa s nimi išla pobaviť do spálne,“ píše sa v knihe.

A je tam aj niekoľko pikantných detailov! „Vendula prišla čerstvo vymydlená a bola tiež čerstvo vyholená,“ tvrdí Iveta v tejto spovedi. Zaujímavé pritom je, že keď sa reči o tomto celebritnom trojuholníku vyskytli prvý raz, Bartošová intímny vzťah vylúčila. Dokonca s Vendulou na vyše roka prerušila všetky styky.

Teraz síce môže opäť tvrdiť, že priznanie pochádza z knihy, ktorú ona sama neodobrila, ale... Minimálne, čo sa týka Venduly Svobodovej, lesbická téma sa už v súvislosti s ňou v minulosti prepierala.  Keď totiž obvinila speváčku Leonu Machálkovú, že spávala s jej mužom, tá tiež neváhala a novinárom bonzla, že stretnutia prebiehali v trojici – aj s Vendulou.

Zaujímavé je, že prezidentka Kvapky nádeje to nikdy nepoprela. Asi pred rokom poskytla otvorený rozhovor denníku Aha. Tam sa k svojmu vzťahu ku ženám vyjadrila takto: „To sú každého osobné veci. Súviselo to s mojím prvým vzťahom. Povedané a napísané bolo už veľa... Je to vec, ktorá zostane medzi človekom, ktorý je už mŕtvy, a mnou.“ Toto tvrdenie však nahráva rečiam o tom, že Svobodovi milenky nielen tolerovala, ale bola do milostných vzťahov aj osobne zainteresovaná.


Chcete vedieť ako vyzerala Vendula Svobodová na Plese v Opere? Kliknite TU





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu