Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Rozídená Svobodová: Intímne chvíle na verejnosti!

Patrik akoby Vendulu najprv prehováral, nakoniec sa pobozkali. Zobraziť galériu (5)
Patrik akoby Vendulu najprv prehováral, nakoniec sa pobozkali.

PRAHA - Veľké zmierenie?! Vendula Svobodová (39) a jej manžel už dva mesiace nežijú v spoločnej domácnosti. Počas víkendového galavečera Kvapky nádeje sa však Patrik Auš (33) objavil v zákulisí. Bez ohľadu na fotografov chytil svoju ženu za rameno a viedol s ňou zrejme dôležitý dialóg. Ten vyvrcholil bozkami!

Udobrovanie pred objektívmi. Vendula Auš Svobodová opäť organizovala koncert na podporu svojej nadácie. Okrem charitatívnej zbierky však pútala pozornosť aj scéna, ktorá sa odohrala tesne po skončení galavečera.

Za blondínkou totiž prišiel jej manžel Patrik Auš. Dvojica už dva mesiace nežije v spoločnej domácnosti, jeho prítomnosť preto mnohých prekvapila. Otáka znie, či aj Vendulu. „To, či som čakala, že príde, nechcem komentovať. Je to príliš osobné,” povedala Vendula denníku Aha.

Je ale trochu zvláštne, že jej nevadilo riešiť dôverné veci s Patrikom pred českými novinármi. Najprv jej manžel akoby dohováral, pričom ona ho počúvala so sklonenou hlavou. Vyzeralo to tak, že vo svojom vnútri bojuje s rozporuplnými pocitmi.

Celá situácia ale skončila tak, že sa manželia verejne pred všetkými bozkávali. A ich intímne chvíle sa objavili vo všetkých médiách.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu