Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bartošovej tanečník: Stále chľastala a vydierala ma!

Takto Iveta nacvičovala choreografie. Zobraziť galériu (4)
Takto Iveta nacvičovala choreografie.

PRAHA – Prehovoril! Iveta Bartošová (44) pred týždňom vyhodila zo svojho tímu tanečníka Theodora Hoidekra. Ten sa rozhodol, že prezradí podrobnosti spolupráce s labilnou speváčkou. Dokonca médiám poslal fotografie z nácvikov choreografie, na ktorých blondínka vôbec nevyzerá triezvo!

Ešte nie je koniec! Na štvrtkovom vianočnom koncerte to vyzeralo, že Iveta Bartošová sa konečne pozbierala. Bola sexi a spievalo jej to výborne. Opäť ju však doháňa nedávna minulosť. Pred vyše týždňom totiž od Ivety odišiel manažér Martin Wolf. Vraj sa psychicky zrútil z toho, že sa musel o speváčku starať takmer ako o malé dieťa. Vzápätí nasledovala výpoveď Theodora Hoidekra, ktorý mal s Wolfom vzťah.

Tanečník sa po týždni rozhodol prehovoriť o tom, ako sa s Bartošovou spolupracovalo. „Makám, driem, makám, driem, to bol rovnaký kolobeh stále. Keď ju chcem trénovať, príde tucet zbytočných návštev, celé hodiny sedíme za stolom a témy sú: ako jej Pomeje ublížil, ako jej to pristane, ako nádherne spieva, že je najlepšia a každý jej závidí,“ popísal Theodor bežný deň s Ivetou.

Navyše, pre blondínku musel stavať čo najjednoduchšie choreografie, aby ich zvládala. „Pri každom prvku sa zastavujeme, lebo sa jej nepáči alebo jej nesedí. Pravda je, že to nezvláda. Musím využívať len jednoduché pohyby, ale tak, aby to vyzeralo veľmi tanečne,“ opísal svoju náročnú úlohu.

Ako tvrdí, pri práci so speváčkou prišiel o svoje súkromie, stále jej musel byť nablízku. A popri dlhých debatách vraj Iveta neustále popíjala. „Psychicky ma vydierala. Ona predsa nemôže zostať doma sama. Nemám šancu sa od nej pohnúť. Pohárik na stole je už prázdny. No, čo, tak dolejeme,“ takto to vraj šlo dokola. K listu pre médiá dokonca Hoidekr pripojil aj fotografie, na ktorých je Bartošová opitá a nedokáže trénovať choreografiu. Pozrite si ich v našej GALÉRII.

Theodor bol po Ivetinom boku aj vtedy, keď na narodeninách hudobnej televízie narážala do reklamnej steny. Video si môžete pozrieť TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu